Que la setmana sigui rodona

La Unió Esportiva Olot rep la visita del Terrassa FC (diumenge, 17h) disposada a culminar una setmana de nou punts i eixamplar distàncies amb la frontera del play-off. Els egarencs són vuitens i han dissenyat un projecte potent amb jugadors experimentats per tornar a Segona B. Calderé no té cap baixa a la plantilla i aspira a aconseguir la cinquena victòria com a local. 

Setmana intensa… i productiva. La UEO tanca set dies de bojos amb un nou partit al fortí olotí. El triomf de mèrit al camp de la Montañesa, som el primer equip que hi guanya aquesta temporada, ens ha reafirmat en la nostra línia de joc i resultats. A casa estem inexpugnables i ara també sabem competir i donar cops sobre la taula a domicili. Diumenge tenim una altra prova de foc que ens ofereix un desafiament només a l’abast dels escollits; sumar els nou punts possibles per completar una setmana espectacular. El principal objectiu, obrir cada vegada més l’escletxa amb el cinquè classificat.

El Terrassa FC d’enguany és un dels clars favorits a la promoció. Recursos econòmics però també futbolístics en un projecte que té com a meta el retorn a la categoria de bronze. Amb Toni Rodríguez a la banqueta, els terrassencs han firmat homes de categoria superior com Cristian Garcia, Amantini o Raúl Torres i futbolistes contrastats de Tercera com Velillas, Roger Martínez, Joel, Górriz o Raíllo. Plantilla de gala per lluitar entre els millors, tot i que de moment es troba a la vuitena posició amb 12 punts, a tres de la zona noble, i arriba després de caure contra el Vilafranca (0-3).

Cap baixa a l’Olot, amb Roger i Uri ja a ple rendiment, mentre que els egarencs tenen la sanció d’Amantini, puntal a l’eix de la defensa, i les lesions de Vilajosana, Roger, Fran Ochoa i Borges. El partit es disputarà diumenge a les 5 de la tarda a l’Estadi Municipal d’Olot i comptarem amb la presència del futbol base del CEF Boscdetosca, club garrotxí que encetarà la iniciativa de convidar equips de la comarca. També a l’Estadi, ja us podreu inscriure a l’autobús per anar al Narcís Sala a gaudir del Sant Andreu-UEO de la següent jornada (+INFO aquí). Primer, anem a rematar la setmana… Volem el PLE AL NOU! Animem als nostres superherois!

La prèvia

Uri Santos: “Ens costa recuperar, això de jugar tres partits en una setmana és dur, però diumenge a casa, amb la nostra gent i en el nostre Estadi intentarem treure els tres punts contra un rival cridat a estar a la part alta. Som molt optimistes i ho tirarem endavant”

Héctor Simón: “Estem molts forts a casa, ens sentim molt recolzats pel nostres seguidors. Quatre de quatre a casa ens dóna confiança, més els sis punts d’aquesta setmana. El Terrassa és un equip fet per estar a la zona de promoció i segur que serà un bon partit. Volem quedar-nos amb la victòria”.

Precedents

Màxima igualtat en els precedents. El Terrassa FC sempre s’ha mostrat com un rival difícil de batre en les seves visites a la Garrotxa. En 12 precedents, tots a Tercera Divisió i la majoria en els anys seixanta i vuitanta, el balanç és de 5 victòries olotines, 2 empats i 5 triomfs egarencs. L’últim enfrontament va ser en la temporada 2011-12, en la qual els terrassencs es van emportar els tres punts de l’Estadi (1-2). Es va avançar l’Olot amb gol de Sergi Arimany, però Libo i Molist van capgirar el resultat.

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply