Sergio encén els volcans (UE OLOT 3-2 Terrassa)

La Unió Esportiva Olot aixeca un partit que s’havia posat costa amunt amb una reacció memorable a la represa. El Terrassa, molt efectiu en la primera meitat, ha vist com la fe dels garrotxins els esmicolava amb un gol de Dembo i doblet estelar de Sergio Álvarez, l’últim amb un cacau espectacular. Recuperem la segona posició en una setmana rodona i ben preparats per visitar el Narcís Sala de Sant Andreu. 

El fortí olotí no admet concessions. El partit d’avui és d’aquells que podrem explicar als nostres néts i que referma les moltes virtuts que té aquest equip. Vermell passió vesteix l’Olot i també el Terrassa, avui de negre, bonica metàfora del que ha succeït sobre la gespa d’un Estadi ple com un ou amb 1.520 espectadors. Com ve sent habitual, inici frenètic amb ocasions destacades dels olotins; Mas, Èric i Sergio han estat els primers en intentar obrir la llauna. Però capricis d’aquest esport, ha estat el Terrassa qui ha marcat primer amb un gol de cap de Raíllo al segon pal (21′). No ha variat el full de ruta dels de Calderé, dominadors i en moltes fases assetjadors de l’àrea contrària. Sergio Álvarez, posant la cama en un xut d’Héctor Simón, ha igualat les coses a la mitja hora de partit (30′). Però just després, una altra gerra d’aigua freda amb un gran xut de Raúl Torres des de la frontal (32′). Crueltat del futbol, dues arribades i dos gols dels egarencs davant l’allau de cabal ofensiu dels nosaltres. Calia recórrer a l’èpica…

I qui millor que Dembo per sacsejar el panorama i esdevenir el revulsiu perfecte per posar potes enlaire el duel. Precisament ha estat el gambià qui ha anotat la diana de l’empat després d’uns minuts en els quals hem perdonat ocasions claríssimes (Uri i dues de Sergio) per col·locar les taules. Dembo, aprofitant un refús d’Ortega a un xut d’ell mateix, ha situat una mica de justícia en el marcador (77′). El fortí olotí demanava a crits una remuntada d’aquelles que es recorden per a la posteritat… I Sergio s’ha posat mans a la obra. El veneçolà, imperial per alt i fi per terra, s’ha inventat una gardela antològica que ha picat al travesser i ha entrat a la porteria vallesana (86′). Vuitè gol del sud-americà, quatre en els últims tres partits. Quedaven sis minuts i el Terrassa encara ha tingut el 3-3 a les botes de Joan Grasa, que ha disparat massa creuat. Massa tard, Sergio i els seus companys ja havien encès els volcans a còpia de fe, talent i un punt de sort que sempre s’ha de tenir. Cinc de cinc a casa i setmana fantàstica amb nou punts que ens retorna a la segona posició amb 24 punts, just per darrere del Peralada, i amb un marge set punts respecte el cinquè. Dos dies de descans i a tornar-hi, que diumenge visitem el Sant Andreu al Narcís Sala… De moment, païm l’eufòria i celebrem l’alegria d’avui. GRÀCIES AFICIÓ! Junts més forts!

dsc_0868

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ginard, Jose (c), Bigas, Escudero, Blázquez, Roger (Dembo, 51′), Marc Mas, Èric (Abel, 86′), Kike (Uri Santos, 60′), Sergio i Héctor.

Terrassa FC: Ortega, Xapi Arnau, David López, Cristian (c), Àlex Fernández, Raíllo, Raúl Torres, Velillas (Grasa, 82′), Guti, Dani Pujol i Górriz (Enric Vega, 73′).

Gols: 0-1, Raíllo (21′), 1-1, Sergio Álvarez (30′), 1-2, Raúl Torres (32′), 2-2, Dembo (77′), 3-2, Sergio Álvarez (84′).

Àrbitre: Raúl Calle Martínez. Ha amonestat Roger, Èric Vilanova i Uri (UEO).

Incidències: partit corresponent a la 10a jornada del campionat de lliga del grup 5è de Tercera Divisió amb la presència de 1.520 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Avui ens ha visitat el futbol base del CEF Boscdetosca en la nostra iniciativa de convidar els clubs de futbol de la comarca.

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply