Fer una altra estrebada

La Unió Esportiva Olot intentarà posar més terra pel mig amb un altre rival directe en la seva visita al Narcís Sala (diumenge, 12h). L’històric Sant Andreu, ex-equip de Calderé, arriba en forma després de carregar-se el Vilafranca i postular-se per a les places de promoció d’ascens. Uri Santos, únic dubte a la plantilla olotina, que comptarà amb el suport d’una setantena d’aficionats desplaçats en autocar.

La confiança et dóna victòries i les victòries et donen confiança. El futbol és un estat d’ànim i els resultats reforcen el treball diari i la idea de joc d’un equip encara en període de creixement físic i tàctic. El cert és que la setmana de nou punts culminada amb el triomf contra el Terrassa, tan agònic com merescut, va ser una píndola de moral enorme per al grup. I a nivell numèric, apartes un teòric aspirant d’uns llocs de privilegi cada vegada més cars. Precisament, aquesta també és l’intenció de la sortida al Narcís Sala; marcar diferències respecte un altre ferm pretendent al play-off i distanciar-se de la frontera del cinquè classificat.

I és que un club com el Sant Andreu no pot amagar la seva condició d’aspirant, d’il·lusió i ambició per voler a tornar a Segona B. Una entitat històrica, de les que fan afició i amb un escenari en el qual es respira futbol i passió pels quatre costats. En l’àmbit esportiu, Mikel Azparren ha confeccionat una plantilla amb talent (Sekou, Toro, Luismi, Ton Alcover…) i un porter solvent com Segovia. També hi milita l’ex-Olot David López, un element a tenir en compte per banda esquerra. Un punt per sota dels quatre escollits, els quadribarrats saben que hi ha en joc tres punts de prestigi per tot el que comporta.

Duel especial per a Ramon Maria Calderé, que torna a casa del club que porta al cor però que aparcarà els sentiments durant 90 minuts i només té al cap guanyar. Uri Santos, amb una petita elongació al l’adductor, és l’única incògnita a la plantilla olotina, mentre que Luismi i Carroza són baixa per lesió al Sant Andreu. El partit, diumenge a les 12 del migdia i amb representació olotina, ja que més d’una setantenta de seguidors garrotxins seran a les grades del feu andreuenc per fer sentir la nostra veu. Gran escenari, grans aficions i mateixos objectius. SOM-HI UEO!! Obrim forat!

La prèvia de Calderé 

“El Sant Andreu és un club que em va marcar i que estimaré sempre, vaig estar-hi com a jugador tres temporades i vam apostar molt per assolir una categoria professional. Diumenge serà un partit més, aniré a defensar l’Olot, em dec a una institució tan maca i intentarem seguir amb la línia positiva que portem. El primer terç de campionat ja et dóna un posicionament del que pot arribar a fer cada equip, ja marques el territori. Ells tenen bons jugadors, experiència i joventut, Mikel Azparren és un noi amb capacitats. Té futbolistes prou importants per estar entre els quatre primers, volen el mateix que nosaltres. És un rival amb molta història, afició fidel i arrelada al barri, estima molt a l’equip i es fan molt forts a casa. Vull que anem a jugar bé al futbol, cada vegada que ho fem les sensacions són diferents, més enllà del resultat. Vull que gaudim del futbol”.

Precedents

Dos històrics que s’han trobat fins a 27 precedents al Narcís Sala amb uns registres de 19 victòries locals, 3 empats, 5 triomfs de l’Olot. Precisament, l’últim d’aquests va ser fa dues temporades, a Segona B, amb gols de Germán Sánchez i Robert Simón (1-2).

Baixes: cap.

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply