La jornada al futbol base (22 i 23 octubre)

LES CRÒNIQUES

Penúltima jornada del més de novembre per a les diverses categories de la Fundació UE Olot, que van mostrar una gran imatge en els seus compromisos i van obtenir uns resultats globals de 5 victòries, 4 empats, i només 2 derrotes. A continuació repassem fil per randa les evolucions de cadascun dels partits:

Bell·lloc 6-8 ALEVÍ D

L’Aleví D va tenir un mal inici de partit en el qual es va veure superat per la pressió i el joc directe del rival. Al final de les dues primeres parts, el resultat era de 2-1 favorable als gironins. A la tercera, Corominas i Caballero van ordenar diversos ajustaments tàctics que van permetre un major domini del joc, guanyant la batalla al mig del camp i arribant amb més claredat. Fruit d’aquests canvis, el marcador es va situar 2-8, molt favorable a l’Olot, que es va relaxar en els darrers minuts i el Bell·lloc ho va aprofitar per retallar distàncies fins al 6-8 definitiu.

ALEVÍ B 2-2 Quart 

Un duel igualat, sobretot en la primer meitat. A partir de la segona, la UEO va portar el pes del partit creant ocasions clares de gol que no es van finalitzar, ja sigui per la precipitació o per la manca de punteria. Un parell de canvis d’orientació van iniciar els dos gols de l’equip de Delgà i Genís just quan faltaven vuit minuts per acabar. Tot seguit, el Quart va pressionar amb tot i va poder neutralitzar el resultat amb un acció embolicada i una jugada ben trenada.

Les Preses 2-2 ALEVÍ A 

Un enfrontament molt disputat en un camp difícil com és Les Preses. Després d’encaixar un gol just començar, els olotins van saber posar un toc de pausa per igualar el marcador. Els presencs van tornar-se a avançar amb un gol de falta però els de Banús i Morchón van aconseguir l’empat en una magnífica jugada. A partir d’aquí, igualtat màxima fins a l’última part, en la qual els locals van collar de valent per intentar sacsejar el matx.

Amer 1-1 INFANTIL C

Un compromís totalment dominat per l’Olot, que va realitzar una segona part espectacular. La mala fortuna, però, va provocar que es fallessin opcions clares davant de porteria i l’Amer va empatar el matx en un contraatac. El cos tècnic anima als jugadors a seguir treballant en aquesta línia.

INFANTIL B 3-2 Banyoles

Bon partit. El Banyoles va fer còrrer molt a l’Infantil B i va imposar el seu domini de la pilota. La primera part va ser més igualada en la possessió de la pilota, però mica en mica es va decantar cap al bàndol banyolí. Tot i el seu domini, les ocasions més clares van ser per a la UEO, que a sobre va trobar el premi del gol. El bloc de Martinet  i Gratacós va saber atacar molt bé la línia defensiva. La segona part, però, va començar de la pitjor manera amb diana del Banyoles en el primer minut. Quan semblava que tornarien a imposar el seu joc, els olotins van poder generar contraatacs després de recuperació i en dues jugades excel·lents van col·locar el 3-1 en el marcador. Els visitants van persistir en la sortida de pilota que condicionava i obligava a retrocedir a l’Olot, i en una falta lateral van anotar el 3-2. Tot seguit, van buscar l’empat que no arribaria mai en un partit ben treballat de l’Infantil B.

INFANTIL A 1-1 Llagostera

Un xoc molt disputat i amb domini altern, un resultat just segons els tècnics tenint en compte els mèrits realitzats per ambdós equips. Ketxa i Barris assenyalen que els jugadors encara els falta adaptar-se a les dimensions del camp i millorar certs automatismes i situacions reals de joc.

Peralada 1-0 CADET B

Partit igualat contra un Peralada que va tenir el control de la pilota davant d’un Cadet B que va defensar molt bé i va sortir a la contra amb molt perill. Els de l’Alt Empordà pràcticament no van tenir ocasions a la primera part davant l’allau ofensiu dels de Barnadas i Casas. A la segona part, els nostres jugadors van notar el cansament i van endarrerir la defensa; el Peralada va aprofitar un penal discutible per fer l’1-0 definitiu.

Vilassar 1-0 CADET A 

La primera meitat va ser de clara superioritat local, el Cadet A pràcticament no va generar perill i estava tancat al seu camp, ben posats i junts. La pressió era molt alta i el Vilassar recuperava molt ràpid la pilota en la zona de creació. A la represa, els jugadors de Serrado i Botella van canviar algunes coses, van funcionar més com a bloc i a base de contraatacs van poder fer mal. La llàstima és que els de casa van marcar l’únic gol de partit en una falta lateral i malgrat la insistència ofensiva dels olotins, el partit va acabar amb triomf dels del Maresme.

JUVENIL B 4-0 Porqueres 

Primera part dominada pel nostre Juvenil B, que va oferir una bona sortida de pilota i va tenir molta profunditat per banda esquerra. L’únic perill dels porquerencs era el joc directe buscant l’esquena de la defensa, tot i que els garrotxins també van estar segurs en aquest aspecte. Els de Luque i Barranco van mantenir el to a la represa i només en els últims minuts van abaixar la intensitat i la organització, ja amb el marcador ben encarrilat.

JUVENIL A 2-0 Vilassar de Dalt

El Juvenil A va marcar molt aviat i es va acomodar en la resta de la primera part, ja que van tenir el control però sense el ritme i la intensitat desitjada. Després d’alguns canvis, el panorama va millorar a la segona part amb algunes ocasions destacades per als de Sánchez i Duran. Un u contra u resolt amb èxit davant el porter maresmenc va suposar el 2-0 i la tranquil·litat necessària per acabar el partit.

Foto: JM Buxasas.

LA PROPERA JORNADA:

finde29-30fb

Leave a Reply