Amargant i Conesa, desvinculats

Sergi Amargant es desvincula de la Unió Esportiva Olot de mutu acord i tornarà al seu club d’origen, el CEF Boscdetosca de Segona Catalana. D’altra banda, el porter August Conesa rescindeix el contracte després de dues temporades i buscarà minuts en un altre equip del territori.

Amargant no ha tingut els minuts desitjats i veient la forta competència que hi ha a la davantera (Mas, Sergio, Uri, Dembo…) s’ha optat per l’opció de retornar al Boscdetosca, ara mateix segon classificat de Segona Catalana. Conesa va començar jugant aquest curs però últimament tampoc ha tingut oportunitats amb Ginard i Quintanas com a competidors i finalment s’ha acordat la rescissió del seu contracte després de dues campanyes entrenant a un alt nivell. Des de la UEO només ens resta agrair el compromís, la paciència i el sacrifici d’ambdós jugadors i desitjar-los molta sort en la resta de la seva trajectòria esportiva, que de ben segur serà llarga i profitosa. Fins aviat, sort i èxits de cara al futur! 

conesa1

Fotos: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply