Consulta el fullet de l’Olot-Granollers

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla de l’EF Granollers, la moral del vestidor després de quatre victòries consecutives i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, ens centrem en la progressió dels Infantils A, B i C, i es dedica la contraportada a Marià Clavell, genet olotí escollit segon millor jugador del món de horseball, i a l’Escola Pia, que ens visitaran aquest diumenge a l’Estadi. El desplegable és un pòster del migcampista olotí Èric Vilanova.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

CLICA AQUÍ PER CONSULTAR EL FULLET!

c1

 

c2

 

c3

Leave a Reply