Les gambes s’han de pelar

Bonica escapada al cor de la Costa Brava per a la Unió Esportiva Olot, disposada a treure un resultat positiu de Palamós (diumenge, 17h) per allargar la tònica de joc i resultats i engrandir la distància amb el quart classificat. Un rival complicat, el degà de Catalunya, que s’està erigint en una de les revelacions de la categoria. Jose Martínez, únic dubte per a Calderé, que no abaixa l’exigència. 

Ni sol, ni platja. Aquest diumenge visitem la Costa Brava i no hi anem precisament de turisme. La UEO té una altra pedra de toc amb el desplaçament a Palamós, un equip amb molta història i bon present, ja que actualment viu un moment dolç. Convenciment entre la plantilla garrotxina per emular la solidesa del duel a Sant Andreu, per mantenir l’ofici del matx contra el Granollers i per enllaçar la sisena victòria consecutiva, fita a l’abast de ben pocs en una categoria tan competitiva com aquesta Tercera Divisió. Atrapada la barrera dels 30 punts i oberta una escletxa notable respecte el cinquè, ara l’objectiu és descavalcar el quart (actualment a 9 punts) del triumvirat capdavanter.

Un mal negoci ja que el Palamós CF s’ha convertit en un dels grans tapats d’aquesta arrencada. Malgrat que vénen de caure en l’últim suspir a Vilafranca (3-2), els de Joan Màrmol han trepitjat la zona noble a través d’un bloc compacte i amb poques fissures. De fet, el degà és a dia d’avui l’únic conjunt que ha pogut tombar el Peralada. No descobrirem ara els Serramitja, Jaume Duran, Guillem Cornellà, Feixas o Barrera, gats vells del futbol gironí, qualitat i compromís al servei del grup. Per tant, molt de compte amb els palamosins, que tenen l’oportunitat d’or per fer saltar la banca.

Màrmol no podrà comptar amb Medina, Cano i Devia, lesionats, mentre que Calderé té el dubte de Jose Martínez, amb una bursitis al taló d’Aquiles, i recupera Uri Santos, un cop complert el cicle de targetes. El partit serà diumenge a les 17h al Municipal Palamós-Costa Brava i el podreu seguir a través dels canals habituals; Twitter (@UEO1921) i la transmissió dels companys de Ràdio Olot. Som-hi vermells, que les gambes s’han de pelar… fem un pas de gegant i escapem-nos a la Costa Brava! TOTS A PALAMÓS!!

La prèvia de Calderé

“Està sent un gran inici de campionat, ja tenim 30 punts. Contents de seguir mantenint aquest ritme de victòries, que no és gens fàcil. Sabem que serà un partit complicat, em va agradar molt el joc de conjunt del Palamós. Ha fet un canvi radical. Tenen jugadors interessants i el seu entrenador sap llegir molt bé els partits. Cada partit és una prova per mesurar la nostra força. Si som capaços de fer-ho tan bé com a Sant Andreu, seria un altre cop de puny sobre la taula. Estem anant de menys a més, agafant un punt que m’agrada, ja que som capaços de ser dominadors del partit durant molts minuts. Però ens hem d’exigir; millorar aspectes defensiu, prestacions d’efectivitat i tornar a marcar d’estratègia. La solidaritat és una premissa indispensable en el món del futbol i en el partit contra el Granollers ens en vam donar compte. Vull que tothom es senti important”.

Precedents

Un duel amb molta història. S’enfronten dos dels gironins amb més títols de Tercera Divisió, amb permís del Girona FC, que en té 5. L’Olot ha quedat campió 4 vegades i el Palamós, 3. Pel que fa als precedents al Municipal de Palamós, tenim un total de 16 enfrontaments amb unes estadístiques de 10 victòries palamosines, 4 empats i 2 victòries garrotxines (1971-72, 1-2 i 1986-87, 0-1).  L’últim duel a la Costa Brava és del curs 2012-13 a Tercera Divisió, que va acabar amb repartiment de punts (1-1). Roger Vidal, encara en plantilla, i Ritxi Mercader, ara al Figueres, van ser-ne els golejadors.

Baixes: cap.

Foto: Isaac Planella-UE Olot

 

Leave a Reply