La jornada al futbol base (5 i 6 novembre)

LES CRÒNIQUES

El primer cap de setmana del mes de novembre ens va deixar unes estadístiques de 4 victòries, 2 empats i 4 derrotes. Per cert, l’Aleví D jugarà avui dimarts el seu partit de la jornada de lliga. Serà a les 19h al Morrot contra el Boscdetosca. La resta d’enfrontaments els resumim a continuació:

Racing Blanenc 2-2 ALEVÍ C 

Els primers minuts van ser complicats per a l’Aleví C, ja que el Racing Blanenc pressionava la sortida de pilota molt amunt i amb molts jugadors. Aquest aspecte els va permetre dominar inicialment el matx i situar-se 0-2 en el marcador. El bloc de Corominas i Caballero va reaccionar i a base d’un joc més directe i una bona pressió a la sortida de pilota del rival, es va anar fent amb el control i va gaudir de diverses ocasions, fins i tot un penal fallat. La recompensa va arribar al final de la segona part, amb una diana per escurçar distància. La tercera i quarta part van seguir amb la mateixa tònica, la UEO va aconseguir empatar i només la gran actuació del porter blanenc i el desencert de cara a porteria els van privar d’emportar els tres punts.

Unió Girona 6-3 ALEVÍ B 

Molt bona primera part de l’Aleví C, que només li va faltar encert davant de porteria per augmentar el compte golejador, aleshores d’empat a un. En la resta del partit, el Gironès va jugar clarament a la contra i va penalitzar al màxim els petits errors dels joves de Delgà i Genís. El cos tècnic creu que els resultats arribaran si es manté aquesta línia d’intensitat i es minimitzen les errades.

ALEVÍ A 6-0 Gironès Sàbat

Una actuació fluixa dels olotins tot i la victòria. Dues primeres parts molt travades i amb una pressió alta per part dels gironins, que va provocar que els de Banús i Morchón només poguessin marcar un gol. Després de la mitja part, l’Aleví A es va endollar i va poder tancar el marcador a través de tres transicions molt ràpides. En l’última part, els vermells van saber posar més pausa en el joc i van controlar, dominar i sentenciar el matx.

INFANTIL C 1-1 La Canya 

Un partit en el qual La Canya va cedir totalment el control de la pilota a l’Infantil C, que ho va aprofitar per avançar-se en el marcador en una molt bona jugada col·lectiva. Els papers van canviar a la segona meitat, ja que la Canya va desplegar un joc més físic i va aconseguir empatar en un contraatac tot i les nombroses arribades dels d’Obrador i Ferrés.

L’Escala 3-1 INFANTIL B

El camp de dimensions  reduïdes va provocar que costés treure la pilota des de darrere. L’Infantil B no va entrar mai en el partit, va combinar en poques ocasions i no va trobar connexió amb els davanters, oferint un joc precipitat i sense posar calma. L’Escala va dominar el partit, amb la major del temps jugant a camp contrari, i va marcar el primer gol de còrner. Els de Martinet i Gratacós van empatar de penal abans del descans, però a la represa els locals van seguir guanyant terreny i no van donar amb dues dianes més.

Bons Aires 0-6 INFANTIL A

Molt bon partit, bona posada en escena i bona actitud per part de tots els jugadors. Els nois de Ketxa i Barris van executar a la perfecció els conceptes treballats durant la setmana. Els tècnics adverteixen que cal seguir millorant per estar preparats per quan arribin els moments difícils.

Blanes 4-1 CADET B

Un duel amb una primera part igualada; un Blanes que portava el pes del partit i un Cadet B que generava perill a la contra. Els locals es van avançar amb un gol de córner però els nostres van empatar abans del descans. Els selvatans es van tornar a posar per davant a la represa i van ampliar el resultat en la recta final, aprofitant que els de Barnadas i Casas havien arriscat per anar a buscar més gols.

CADET A 0-4 Jàbac Terrassa

Primera part molt replegats i amb poc perill dels garrotxins. En canvi, el Jàbac sí que va arribar molt, sobretot amb centrades laterals. En una d’aquestes van obrir la llauna amb el 0-1. I quan s’acabava la primera part, una falta directa dels terrassencs va suposar el 0-2. A la represa, els de Botella i Serrado van pressionar més amunt, van gaudir de grans oportunitats, fins i tot un travesser, però en una altra pilota a l’esquena de la defensa el Jàbac va marcar el tercer per finiquitar el duel.

Cellera 1-4 JUVENIL B

Tot i el clar resultat favorable, al Juvenil B li va costar tenir una bona circulació de pilota i va tenir moltes pèrdues perilloses en la sortida. Va faltar la intensitat de partits anteriors i el rival va guanyar en les pilotes dividides. Els de Luque i Barranco, però, van decidir un partit en jugades puntuals. Cal seguir treballant!

JUVENIL A 0-1 Palamós

Un enfrontament intens i amb arribades dels dos equips fins que una dubtosa decisió arbitral va convertir-se en un penal a favor del Palamós amb el posterior gol visitant. El ritme no va decaure però va ser el Juvenil A qui hi va posar més intenció i domini del joc. A la represa, els de Sánchez i Duran van disposar d’alguna oportunitat més que no van saber materialitzar. Malauradament, la bona proposta futbolística dels olotins no va tenir premi.

Foto portada: JM Buxasas

LA PROPERA JORNADA:

fb12-13nov

 

 

Leave a Reply