Consulta el fullet de l’Olot-Sabadell B

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla del Sabadell B, la confiança del grup després de sis triomfs consecutius i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, analitzem la bona arrencada del Juvenil B, i es dedica la contraportada a la visita dels jugadors a l’Escola La Bòbila de Les Preses i a Les Preses CF, club de futbol base que rebrem aquest diumenge a l’Estadi. El desplegable és un pòster del lateral esquerre David Bigas.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

CLICA AQUÍ PER CONSULTAR EL FULLET!

fullet2

fullet1
fullet3

Leave a Reply