Litus Sala es desvincula de la UEO

El migcampista de Cornellà de Terri deixa de ser jugador de la Unió Esportiva Olot i buscarà minuts a Primera Catalana. Des del club respectem totalment la voluntat del jugador i entenem el seu pas al costat, veient que desitja ser protagonista i tenir més continuïtat dins del terreny de joc. Tot i el seu esforç i sacrifici diari, la forta competència a les bandes l’ha privat de més oportunitats.

En tot cas, li desitgem moltíssima sort i esperem que li surti una bona temporada allà on vagi. En Carles Sala és un futbolista que ha treballat de forma seriosa, pacient, professional i un bon company de vestidor. De ben segur trobarà el seu lloc per mostrar les seves virtuts i fer un salt endavant en la seva carrera. Fins aviat, Litus! Ha estat un plaer!

Foto: Isaac Planella

 

Leave a Reply