La jornada al futbol base (19 i 20 novembre)

LES CRÒNIQUES

Com cada dimarts, és moment per analitzar l’actualitat del futbol base de la Fundació UE Olot amb els resultats i els resums del cap de setmana passat. Els registres de la jornada van ser de 2 victòries, 2 empats i 7 derrotes. Anem un pas més enllà amb les cròniques que ens faciliten els entrenadors de cada categoria:

Figueres 4-2 ALEVÍ D 

Derrota força ajustada de l’Aleví D que preparen Aitor Aguilera i Albert “Quetxa” al camp del Figueres.

ALEVÍ C 5-2 Bons Aires

L’Aleví C va sortir endollat al partit i va començar dominant per posar-se 2-0 en el marcador i gaudir d’algunes ocasions per poder-lo fer encara més contundent. A la segona part, el partit es va igualar i va ser el Bon Aires qui va marcar i va escurçar distàncies. Ja a la tercera part, els gironins van neutralitzar el matx però els de Corominas i Caballero van reaccionar per acabar imposant-se amb solvència.

Llagostera 3-1 ALEVÍ B

Un enfrontament força igualat que només l’encert de porteria el va decantar a favor del Llagostera. Un gol en un mal refús i un altre amb una vaselina impossible van dificultar les opcions de puntuar de l’Aleví B, que a través de bones transicions va gaudir d’arribades interessants però sense punteria.

ALEVÍ A 2-3 Figueres

Partit molt complicat d’un rival molt complert. Després de dues primeres parts grises buscant transicions ràpides i replegant l’equip per no deixar espais, els de Banús i Morchón van començar la tercera amb una pressió més alta i amb possessió de la pilota. Aquests conceptes van propiciar que arribessin clares ocasions dels olotins, que finalment van transformar en gol, però el duel es va decantar en els últims minuts per als de l’Alt Empordà.

INFANTIL C 4-2 Camprodon 

Molt bona actuació davant del líder de la categoria, que fins al moment encara no havia perdut cap partit. Un partit seriós de l’Infantil C, sempre per davant en el marcador i amortitzant les ocasions. Els tècnics esperen que aquesta victòria serveixi per agafar una bona dinàmica de jo i resultats.

Baix Ter 1-1 INFANTIL B

Bon empat aconseguit al camp del líder, que fins aleshores havia guanyat tots els partits de lliga. Un punt amb regust a victòria en un matx molt treballat, en el qual l’equip va estar ben ordenat defensivament. Els de Gratacós i Martinet van millorar en els duels individuals i va defensar-se amb ordre bona part del temps. El gol olotí va arribar després d’una bona rematada a centrada des de la banda. La llàstima és que pocs minuts després, el Baix Ter va igualar el partit. No obstant, l’Infantil va resistir defensivament i fins i tot va tenir alguna possibilitat d’endur-se els tres punts de l’Empordà

Boscdetosca 5-2 INFANTIL A

Una actuació molt discreta tal i com reflecteix el resultat. Els de Ketxa i Barris van ser superats en intensitat i esperit competitiu. La primera part va ser igualada però a la segona els groguets els van sentenciar a la contra. El cos tècnic fa autocrítica per l’enfocament del partit i anima al grup a continuar entrenant per millorar i tornar a la bona dinàmica.

Roses 1-0 CADET B

Una altra vegada, bona primera meitat del Cadet B, que va dominar però no va poder avançar-se en el marcador tot i tenir oportunitats destacades. Just tornar de vestidors, el Roses va aprofitar una pèrdua prop de la porteria visitant per marcar el 1-0 que ja seria definitiu.

CADET A 2-3 Sabadell

Al Cadet A li va costar controlar el partit en la primera meitat i a sobre va regalar el 0-1 tot just començar. Per fer més grossa la ferida, una falta lateral va suposar el 0-2. A la represa, els de Serrado i Botella van sortir més endollats però en un córner mal defensat el Sabadell va aconseguir el tercer. A partir d’aquí, la pilota va ser dels nostres jugadors, que van clavar dos gols però la reacció va arribar massa tard i amb un marcador molt advers.

Llagostera 5-2 JUVENIL B

Moltes anades i vingudes en la primera meitat, fet que va afavorir a l’estil de joc del Llagostera, que es sentia més còmode deixant jugadors despenjats a dalt. Així van fer molt mal, arribaven i marcaven, mentre que el Juvenil B arribava però sense estar fi de cara a gol. A la segona part, el domini va ser per als de Luque i Barranco, però el resultat tan ampli de l’inici els va fer molt difícil de remuntar el duel.

Mataró 2-2 JUVENIL A

Primera part dominada per l’Olot, que va tenir la possessió de la pilota i va crear diverses ocasions, anotant així el 0-1 després d’una passada a l’espai. Poc perill dels maresmencs en els primers 45 minuts. A la represa, el Mataró va fer un pas endavant i va descontrolar el partit, dificultant així el joc dels de Sánchez i Duran. Els locals van aconseguir l’empat des del punt de final després de vorejar l’àrea amb freqüència. El xoc es va calmar i això va beneficiar a la UEO, que va tornar-se a posar per davant. Finalment, després de molta intensitat, els mataronins van igualar el resultat en els últims minuts.

Foto: JM Buxasas 

LA PROPERA JORNADA:

26-27fb-nov

Leave a Reply