Consulta el fullet de l’Olot-Peralada

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla del CF Peralada, la mentalitat de la plantilla després de vuit victòries consecutives i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, analitzem el bon resultat de l’Infantil C, i es dedica la contraportada a la visita a l’homenatge a les campiones del món del CPA Olot i a la visita del Joventut Sant Pere Màrtir amb els seus equips de base. El desplegable és un pòster del davanter Uri Santos.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

CLICA AQUÍ PER CONSULTAR EL FULLET!

fullet1 fullet2 fullet3

Leave a Reply