La jornada al futbol base (26 i 27 novembre)

LES CRÒNIQUES

Abans de la aturada d’aquest inici de desembre, l’últim cap de setmana del mes de novembre ens ha deixat unes estadístiques de 4 victòries i 5 derrotes. Jornada amb dos partits pendents; l’Aleví D, que juga avui dimarts contra el PUF Figueres, i l’Infantil C, que va suspendre el seu compromís al camp del Cornellà de Terri. La resta de compromisos els resumim tot seguit:

Blanes 2-4 ALEVÍ C

Partit complert de l’Aleví C, que va començar molt endollat però aquest domini inicial no es va materialitzar amb gols. A la segona part, les forces es van equilibrar i el Blanes es va avançar de penal. Al final d’aquesta part, però, els joves de Corominas i Caballero van neutralitzar el resultat. A la represa, l’Olot va tornar ser clar dominador i es va situar amb un avantatge de 3-1. Finalment, el conjunt selvatà va escurçar distancies però els oltoins es van mantenir ferms per acabar col·locant el 2-4 definitiu.

ALEVÍ B 1-8 Cristinenc

Partit amb un resultat una mica enganyós tenint en compte el joc i les oportunitats dels dos equips. El nostre Aleví B va merèixer un marcador més ajustat però com els passa últimament, els errors defensius i la poca fortuna de cara a porteria van deixar aquest avantatge contundent a favor dels de la Costa Brava.

Bisbalenc 1-4 ALEVÍ A

Un triomf més complicat del que explica el resultat. En aquesta categoria ningú regala res i el Bisbalenc en va ser un clar exemple. El conjunt de Banús i Morchón va començar apretant a dalt i fruit d’això van marcar el primer gol. Ràpidament, però, els del Baix Empordà van igualar les forces. A la segona part, l’Aleví A va canviar la manera de jugar, buscant més les bandes per trencar la teranyina defensiva. Així va arribar la segona diana. En els dos últims quarts, la UEO va intentar tenir la pilota i aguantar les envestides del rival i van poder sentenciar a la contra. Un resultat que podria haver estat molt més ampli, no queda més remei que seguir treballant.

INFANTIL B 2-1 La Cellera

Victòria merescuda contra la Cellera, aconseguint crear diversesc ocasions destacades que normalment acaben i que haguessin fet un triomf més contundent. L’Infantil B va oferir una bona actuació; primera part bastant anivellada en el seu joc i en la qual els de Martinet i Gratacós es van avançar en una gran jugada col·lectiva. El bloc cellerenc, però, va igualar el marcador a través d’una falta ràpida des de 35 metres, veient el porter visitant avançat. A la represa, la UEO va escombrar el rival, combinant amb fluïdesa i gaudint de moltes accions ofensives que finalment van trobar el camí del segon gol i els tres punts es van quedar al Morrot.

INFANTIL A 2-1 Vilablareix

Un duel molt igualat, amb el control i el domini per als garrotxins, que no van saber aprofitar les clares ocasions que van tenir. En canvi, el Vilablareix va anotar el seu gol en l’únic xut que van provar… i des del centre del camp. El cos tècnic destaca l’actitud dels jugadors, que no van defallir en l’intent de remuntar i en l’última jugada van obtenir el premi dels tres punts. Això demostrar que per guanyar s’ha de treballar moltíssim durant tot el partit.

Gironès Sàbat 3-1 CADET B

Primera meitat sense ocasions a les dues bandes fins a la jugada clau del partit; falta d’un jugador olotí que suposa la segona groga i deixa l’equip amb 10 futbolistes. A més, el llançament va suposar l’1-0 a favor dels locals. Sense temps per refer-se, va arribar el segon dels gironins i a l’inici de la represa van marcar el tercer. Els de Barnadas i Casas van lluitar fins al final però no van poder reduir distàncies fins a les acaballes del matx.

Vic 4-0 CADET A

El Vic va començar portant el pes del partit, arribant a l’àrea però sense generar un gran perill. Al quart d’hora del joc, falta a tres quarts de camp i primer gol vigatà. Al cap d’uns tres minuts, i després d’una ocasió de l’Olot, els osonencs van marcar el segon aprofitant un contraatac. El Cadet A va controlar millor el partit però les pèrdues al centre del camp els feien molt de mal. Al descans, 3-0 al marcador. A la represa, control total dels de Botella i Serrado, que van ser incapaços de veure porteria, mentre que els locals es van limitar a defensar i en un xut estrany van fer el 4-0.

JUVENIL B 0-4 Figueres

Bon inici dels de Luque i Barranco, que van dominar el joc però sense profunditzar. En una jugada mal defensada, el conjunt figuerenc va obrir la llauna. A partir d’aquí, tot va canviar; els locals van agafar més confiança i van pressionar més amunt. Al Cadet A li costava passar línies i cada vegada es sentia més incòmode per treure la pilota. Els tècnics creuen que cal anar millorant aspectes defensius i ofensius.

JUVENIL A 0-1 Sàbat

Un matx en el qual cap dels dos equips va saber imposar el domini del joc. Tant Olot com Sàbat van disposar de diverses ocasions per desequilibrar la balança però finalment van ser els gironins qui van obtenir recompensa amb una rematada dins l’àrea després d’una falta lateral. El Juvenil A es va llançar a l’atac amb més insistència i intensitat però no van estar inspirats en els últims metres.

Foto: JM Buxasas

LA PROPERA JORNADA (*no hi ha lliga):

fb3-4des

 

Leave a Reply