Rècord, líders i punt! (Castelldefels 2-2 UEO)

Abel Solé fa història als Canyars i es converteix en el jugador que més vegades ha vestit la samarreta de la Unió Esportiva Olot. Un partit boig en el qual els de Calderé demostren una gran capacitat de reacció i es queden a les portes del triomf per un polèmic gol anul·lat. Un punt que ens retorna al liderat en la onzena jornada seguida sense perdre. Diumenge que ve, darrer assalt de la primera volta amb la visita del Manlleu. 

Era un matí molt especial per al nostre gran capità, Abel Solé, que després de 12a temporades al club assolia la xifra de 420 partits disputats, batent el rècord que fins aleshores tenia Martí Gratacós. L’Abel ho ha fet jugant de titular, lluint amb orgull el braçalet i encomanant el caràcter i el sacrifici que ha transmès des del primer dia, des de Primera Regional fins a Segona B. La primera part ha estat distreta i vistosa, amb arribades a les dues bandes i amb fases de bon joc per part dels dos equips. El Castelldefels, necessitat de punts per sortir de la zona calenta, ha posat a prova Ginard en un bona acció d’Adri Alonso. En el bàndol olotí, Sergio i Mas es repartien els primers intents de foradar la porteria contraria… i no serien els últims. Qui s’ha avançat, però, han estat els mariners amb una diana d’oportunisme de Jorge Sánchez, que ha rematat un córner al segon pal (34′). La resposta dels de Calderé ha estat immediata, i cinc minuts després han igualat el matx amb un gol de Sergio Álvarez, ben assistit per Micaló, que s’ha endinsat dins l’àrea després de rebre una excel·lent passada filtrada de Roger Vidal (40′). I així s’ha arribat al descans, amb bon futbol i detalls de qualitat en els dos equips.

abel3record

El conjunt de Miki Carrillo ha sortit amb una marxa més a la represa i ben aviat han tornat a cantar bingo als Canyars. Adri Alonso, amb un cop de cap ràpid i precís, ens ha fet la guitza dos minuts després de sortir dels vestidors (47′). Quedava tot un món i ningú havia dit l’última paraula, i menys aquest Olot expert en remuntades i en capgirar les situacions més adverses. El míster hi ha posat frescor i energia amb Kike i Dembo i l’equip ha agafat el control de l’enfrontament. Sergio Álvarez, amb una canonada que ha blocat amb problemes Manu Martín, ha avisat que l’empat estava a prop. I és que el mateix Sergio ha pentinat un servei de banda llarg de Blázquez i Marc Mas, sol com un mussol, l’ha clavada a la xarxa (56′). Acció i reacció per segona vegada en aquest migdia. El 17è gol del punta de Sils, uns números cada vegada més impressionants. L’allau ha estat total, especialment a pilota aturada; Jose, Bigas i Sergio, amb una pentinada enverinada, vorejaven el tercer. I de fet, l’hem marcat; ha estat el veneçolà que ha empès un xut de Marc Mas que en un principi l’àrbitre havia donat com a legal. Després de consultar-ho amb l’assistent, que també havia donat el gol com a vàlid, s’ha fet enrere i ha xiulat fora de joc del davanter de la UEO. Una acció controvertida i discutida que ens podria haver donat els tres punts. Abans d’acabar, Manu n’ha tret una altra de molt clara a rematada de Roger i el Castelldefels també hauria pogut sucar en un contraatac mal executat. Al final, repartiment de punts, el tercer consecutiu, que ens col·loca al capdavant de la taula en solitari després de la derrota del Peralada a Ascó. Onzena setmana sense conèixer la derrota d’un bloc que sap sobreviure i revertir el panorama més complicat. El proper diumenge s’acaba la primera volta amb la visita del Manlleu a l’Estadi (16:30) i nosaltres buscarem la victòria per seguir a dalt de tot. COMPTEM AMB TU!

FITXA TÈCNICA

UE Castelldefels: Manu Martín, Juanito, Javi Calvo, Alegre, Marc Martínez, Jorge Sánchez (c), Isaac Maldonado (Carlos Garcia, 80′), Oscar, Adri Alonso (Bauli, 67′), Mario (Toti, 80′) i Jordi Cano.

UE OLOT: Ginard, Jose, Bigas, Lluc (Dembo, 52′), Abel (Kike, 52′), Blázquez (Alfredo, 70′), Roger, Mas, Sergio i Héctor.

Gols: 1-0, Jorge Sánchez (34′), 1-1, Sergio Álvarez (40′), 2-1, Adri Alonso (47′), 2-2, Marc Mas (56′).

Àrbitre: Carlos Albelda Bárcena. Ha amonestat Javi Calvo, Óscar, Alegre i Mario (Castelldefels) i Abel, Jose i Roger (UEO).

Incidències: partit corresponent a la 18a jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió amb la presència d’uns 350 espectactadors al Municipal Els Canyars de Castelldefels.

Fotos: Andrés Burgos

 

Leave a Reply