La jornada al futbol base (10 i 11 desembre)

LES CRÒNIQUES

Penúltima jornada de l’any per als equips de la Fundació UE Olot, que reprenien la competició després de l’aturada del pont de la Puríssima. El balanç és de 3 victòries, 2 empats i 4 derrotes, deixant de banda l’Aleví A i B, que ja havien avançat els seus partits en la setmana anterior. Tot seguit posem en ordre els resums de cadascuna de les categories:

Banyoles 1-8 ALEVÍ D 

Golejada contundent de l’equip d’Aitor Aguilera i Albert “Ketxa”, que ocupa la 6a posició del grup 11 de la Primera Divisió i que està mostrant una clara línia ascendent de joc i resultats tot i ser els més petits de la casa.

ALEVÍ C 3-4 Guíxols

Tot i avançar-se el Guíxols en el marcador, l’Aleví C va ser superior en una primera part en la qual va poder capgirar el resultat, i fins i tot hauria pogut marcar algun gol més. Un inici molt fluix de la segona part el van aprofitar els ganxons per marcar tres dels quatre gols en cinc minuts. Els de Corominas i Caballero van reaccionar i a la tercera part van retallar distancies, però bona actuació del porter visitant els va privar de culminar la remuntada.

INFANTIL C 4-2 Santjoanenc 

Una victòria molt treballada de l’Infantil C, que li va costar molt trobar joc en la primera meitat davant d’un rival amb davanters molt físics. A sobre, tres jugadors olotins van haver d’abandonar el camp per lesió. A la represa, els de casa van ser clars dominadors i van disposar de bones ocasions però no va ser fins a la recta final que van poder desencallar el resultat. Bona actuació dels nois de Ferrés i Obrador.

Quart 6-0 INFANTIL B

Partit difícil davant del líder de la categoria, que es va imposar clarament i que no va permetre que l’Infantil B tingués possibilitats de treure un resultat positiu. El Quart va ser superior en el joc i van guanyar totes les pilotes dividides als de Martinet i Gratacós, que van quedar molt tocats després d’encaixar tres gols molt ràpids. La resta van arribar en la recta final del partit.

Breda 0-8 INFANTIL A

Un compromís molt còmode per a l’Infantil A, que va ser superior en tot moment. En algunes fases del xoc els va mancar intensitat però tot i així, els nois de Ketxa i Barris no van tenir problemes per superar el Breda a domicili. A seguir treballant per millorar.

CADET B 1-1 Figueres 

Un duel condicionat per un rigorós penal i l’expulsió del porter local al minut 10 de partit. No obstant, el Cadet B va seguir lluitant i defensant-se amb ordre, arribant al final del matx amb opcions. Un llançament de falta va igualar el marcador en els últims minuts. Un empat de molt mèrit del bloc dirigit per Albert Barnadas i Sergi Casas.

CADET A 1-2 Llagostera 

Els de Botella i Serrado van començar molt bé marcant l’1-o al minut 3 del joc i van tenir més ocasions per ampliar el marcador. Va ser la millor primera part de la temporada amb molta serietat i intensitat. Abans del descans, el Llagostera va despertar-se a través de l’estratègia i va poder igualar el resultat en el darrer sospir. La segona part va tenir menys fluïdesa i el Cadet A va notar el desgast de la primera. Els visitants els van anar guanyant terreny i en una jugada polèmica van anotar el segon gol. Els olotins es van bolcar a l’atac en els últims minuts per buscar l’empat però no van estar encertats de cara a porteria.

Quart 3-2 JUVENIL B

Un partit molt igualat que es va decidir per la contundència en les dues àrees. Els de Luque i Barranco van mostrar intensitat i càracter per generar perill i controlar el joc. Quan el ritme dels visitants va baixar, va ser el Quart qui va agafar el domini per acabar sent més efectiu i quedar-se amb els tres punts.

Vilassar 3-3 JUVENIL A

Tot i posar-se per davant dues vegades, el Juvenil A no va poder sortir amb victòria del camp del Vilassar. I és que els maresmencs es van situar 3-2 en els últims minuts, però finalment els garrotxins van salvar els mobles per endur-se un puntet contra el 7è classificat. Els de Joan Sánchez i Sergi Duran es situen a la 11a posició amb 13 punts.

LA PROPERA JORNADA:

fb17-18des

Leave a Reply