Alta tensió (UE OLOT 1-1 AEC Manlleu)

Unió Esportiva Olot i Manlleu ens obsequien amb un derbi de Bracons com els d’abans, fred de temperatura però calent a la graderia. Marc Mas aplanava el camí, però Ot Bofill ha respost amb una gran canonada. Quart empat consecutiu per als de Calderé, que finalitzen la primera volta amb 43 punts, a un del líder i +15 sobre el cinquè. El 2017 s’obrirà amb la visita de l’Ascó a l’Estadi Municipal. 

Un derbi amb totes les lletres. Un partit de màxima rivalitat en el qual els dos equips han jugat al límit de les seves possibilitats per tal d’acomiadar la primera volta amb una victòria. Ha estat millor l’Olot, que ha monopolitzat la pilota en la primera meitat malgrat la dificultat per crear ocasions. Les baixes d’homes Roger, Uri, Micaló i jugadors tocats com Blázquez i Dembo també han condicionat el plantejament. El Manlleu ha fet el partit que li convenia per intentar treure petrolí del fortí; moltes faltes, pèrdua de temps reiterades i un joc travat que no afavoria l’espectacle. El nostre equip s’ha contagiat una mica d’aquesta atonia i només ha generat perill a partir de dues centrades de Bigas i un xut de Sergio molt escorat. Tot i això abans que aparegués Mas Style amb el seu regalet de Nadal. Èric Vilanova la bombeja dins l’àrea i el de Sils que entra de darrere i trenca el fora de joc, controla amb calma i executa amb la cama esquerra (40’). Gol psicològic que feia justícia tenint en compte la proposta més ofensiva de la UEO.

dsc_0162-1

Els de Miquel Muñoz hi han posat més intensitat i ritme a la represa i han trobat el premi del gol amb un bon xut d’Ot Bofill, el lateral dels osonencs (47’). Una acció que ve precedida d’una falta discutible sobre Aumatell a la mateixa línia de l’àrea. L’àrbitre ha volgut la seva quota de protagonisme i tenia la mà calenta amb quatre targetes per banda. El públic també s’ha escalfat per les provocacions del rival i tots aquests ingredients han donat més emoció a la recta final. Seuma quasi ens dóna un ensurt amb cop de cop, abans que Calderé fes entrar Dembo i més tard Blázquez per buscar solucions. El gambià, elèctric tot i jugar amb febre, ha tornat a fer de revulsiu i el porter Aroca només l’ha pogut parar amb falta quan ja encarava el gol. Volíem els tres punts i el campionat d’hivern i per això ens hem llançat amb convicció a buscar el segon. Marc Mas ha tingut dues bones oportunitats, l’última amb una gardela des de lluny gairebé sobre la campana. Xiulet final i repartiment de punts; el quart empat seguit i la dotzena jornada sense perdre. No som líders, però sí som un senyor equip que ha assolit 43 punts en una primera volta esplèndida, agafant 15 punts d’avantatge al cinquè classificat. El 2017 l’obrirem a casa contra l’Ascó, un dels equips més en ratxa. L’any que ve, més i millor. HI TORNAREM!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Quintanas, Jose, Bigas (Lluc, 89’), Escudero, Abel (c) (Dembo, 58’), Marc Mas, Èric, Kike, Sergio, Héctor i Alfredo (66’).

AEC Manlleu: Aroca, Bofill, Marc Garcia, Dan Coll, Canal, Ivan Fernández, Soler (Cristian, 89’), Seuma (c), Aumatell (Roldán, 92’), Pol Coll i Mate.

Gols: 1-0, Marc Mas (40’), 1-1, Ot Bofill (47’).

Àrbitre: Héctor Robas Bondia. Ha amonestat Jose, Abel, Sergio i Hector (UEO) i Aroca, Bofill, Marc Garcia i Ivan Fernández (Manlleu).

Incidències: partit corresponent a la jornada 19 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió amb la presència de 1.060 espectadors. Abans de començar, el president Joan Agustí i l’ex-president Lluís Masias han entregat una placa commemorativa al capità Abel Solé, que s’ha convertit en el jugador amb més partits de la història del club (421).

Foto: Isaac Planella-UE Olot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply