La jornada al futbol base (17 i 18 desembre)

LES CRÒNIQUES

L’últim jornada del 2016 es va saldar amb un total de 4 victòries, 1 empat i 3 derrotes per a la planter de la Fundació UE Olot. Els partits de l’Aleví A i l’Infantil C es van suspendre, mentre que l’Aleví D ja tenia jornada de descans. A continuació repassem fil per randa com es van desenvolupar cadascun dels partits:

Santa Eugènia 6-4 ALEVÍ C

Partit igualat en la fase inicial amb un rival molt físic que va jugar tota l’estona de forma molt directe. Aprofitant dues jugades a pilota parada, el Santa Eugènia es va posar per davant en el marcador i l’Aleví C no va poder reaccionar davant la superioritat física dels gironins. La manca d’encert dels olotins també va ser un altre handicap.

ALEVÍ B 3-6 Girona

Un gran partit el que es va disputar el passat dissabte al camp del Morrot. Els dos conjunts van oferir jugades molt ben trenades i realitzant un bon treball defensiu. Només l’encert dels gironins en el tercer temps va decantar el resultat al seu favor.

INFANTIL B 4-0 Gironès

Partit molt complet de l’equip amb un resultat clar i merescut 4-0. El primer gol ha arribat amb un gran gol de Kitus, que ha recuperat la pilota ha vist el porter avançat i amb un xut des de 30 metres ha marcat un gran gol. Així ha acabat la primera part 1-0. La segona part ha començat amb l’equip dominant el joc. Ha arribat el 2 gol amb un xut de falta impecable de Marti Coderch. 3-0 jugada de tot l’equip que ha finalitzat Adan. 4-0 gran jugada de Kitus que ha deixat el gol mastegat a Conca. Bon partit de tot l’equip.

INFANTIL A 7-1 Begur

Un duel amb dues parts ben diferenciades. A l’Infantil A li va costar molt agafar bon ritme a la primera tot i tenir el control de la pilota. A la represa va mostrar la seva superioritat tal i com reflecteix el resultat. Els tècnics consideren que hi ha marge de millora tant a nivell de joc com d’intensitat. 


Boscdetosca 1-2 CADET B

Per fi, primera victòria del Cadet B aquesta temporada. Els de Barnadas i Casas es van mostrar superiors en la primera meitat marxant a vestidors amb un 0-2 favorable. A la represa, els groguets van escurçar diferències des del punt de penal, però els olotins van saber aguantar fins al final per aconseguir un triomf molt merescut. Tres punts que donaran molta moral a l’equip per seguir lluitant per la salvació.


Nàstic Manresa 4-4 CADET A

Primera jugada del partit: el Manresa agafa l’esquena de la defensa i marca l’1-0. Va ser un duel molt igualat amb poca punteria per al Cadet A, que va veure com els locals marcaven el segn abans del primer quart d’hora. Els de Serrado i Botella van reduir distàncies (2-1) però en la següent jugada van rebre una altra fuetada (3-1). Per sort, en l’última jugada de la primera part van tornar a posar-se dins del partit (3-2). La represa va començar amb un penal fallat pel Manresa, que tot i això després va marcar el 4-2. La UEO, però, no es va donar per vençuda i va clavar el 4-3 al cap de cinc minuts. A les acaballes del partit, i després d’una jugada accidentada, els garrotxins marquen el 4-4 i fins i tot van disposar d’opcions per emportar-se la victòria. 


JUVENIL B 3-2 Banyoles

Un enfrontament de molta intensitat en el qual els nois de Luque i Barranco estaven fent les coses bé però sabien que qualsevol errada els podia costar molt cara. Tot i anar a remolc, el Juvenil B no va deixar de creure en les seves possibilitats i dues jugades genials van donar una victòria molt treballada per tots els jugadors. 


JUVENIL A 2-3 Arenys de Mar

Primera part dominada pels locals, que van crear arribades clares però sense inspiració en els últims metres. A la represa, un penal va posar per davant els maresmencs. No obstant, el bloc de Sánchez i Duran va trobar l’empat amb molt treball i va controlar el matx. Diversos errors defensius van provocar que els visitants marquessin dos gols més. En els últims minuts, els de casa només van ajustar el resultat final (2-3)

Leave a Reply