Nota informativa: Junta General Accionistes

Una trentena d’accionistes han acudit aquest vespre a la Junta General d’Accionistes de la Unió Esportiva Olot S.A.D, celebrada al Restaurant la Deu d’Olot. Hi ha hagut una representació d’un 56% del capital total de la Unió Esportiva Olot i s’han aprovat tots els punts de l’ordre del dia, entre ells l’aprovació de l’exercici anterior, la gestió de l’Òrgan Administració i la formalització de préstecs participatius. 

Joan Agustí, president de la UEO: “Crec que ha anat fantàstic, han vingut més del 50% del capital total dels accionistes i sortim reforçats perquè tot i caure de categoria perdem molt pocs socis i mantenim l’afluència a l’Estadi. Hem explicat les bases del club, valors i compromisos, i com ho reforçarem a nivell de lideratge social, de rigor econòmic, d’enfortir el futbol base i de projecció del club a llarg termini”. 

Leave a Reply