La jornada al futbol base (7 i 8 gener)

LES CRÒNIQUES

Tornem de l’aturada nadalenca amb la primera jornada de l’any al planter de la Fundació UE Olot. Els resultats ens van deixar uns números de 4 victòries i 7 derrotes, algunes d’aquestes força ajustades. A continuació ens aturem a repassar els resums de cadascun dels partits:

Peralada 8-2 ALEVÍ D

Derrota contundent la que va encaixar l’equip d’Aitor Aguilero i d’Albert “Ketxa” a domicili, en concret al camp del Peralada.

ALEVÍ C 1-3 GEiEG

Va ser un partit molt igualat contra un dels rivals directes a la classificació. No va començar molt bé per als olotins, que tenien superioritat en la possessió  però poc encert de cara a porteria. La segona part va continuar essent molt equilibrada, però sense la sort de cara per a l’Aleví C. Els gironins, aprofitant una situació desafortunada, van aconseguir obrir el marcador a falta d’un minut per arribar al descans. En la tercera part, els de Corominas i Caballero van seguir dominant amb la pilota, tot i que el rival també sabia com treure-la des del darrere. En una pressió molt bona que va provocar una pèrdua, els de casa van poder reduir distàncies. Els gironins van canviar el sistema en l’última quart, trobant més espais en atac i van marcar dos gols més per emportar-se els tres punts del Morrot.

Racing Blanenc 6-1 ALEVÍ B

Un matx controlat pels selvatans, que tot i això no van crear ocasions clares de gols. La forta pressió dels blanencs en la tercera part va provocar certs errors defensius que van desembocar en quatre gols per sentenciar el partit. Els tècnics assenyalen que s’ha de seguir entrenant amb esforç i sacrifici per a que arribin els resultats.

ALEVÍ A 1-3 Cassà

Resultat molt enganyós tenint en compte que els garrotxins van ser els amos i senyors del partit durant les quatre parts. Però qui falla ho acaba pagant i això és el que va succeir-li al nostre Aleví A. I això que els de Banús i Morchón  van tenir ocasions per sentenciar el duel en el primer quart però no les van materialitzar i un error en defensa els va costar el 0-1. El segon quart va ser calcat al primer i els cassanencs van mostrar-se més efectius per situar el 0-3. Els dos períodes següents van ser de color olotí, un domini absolut que no es va reflectir en el marcador.

Cassà 0-4 INFANTIL A

Partit dominat de principi al final per als nostres jugadors. Els de Ketxa i Barris van oferir una circulació de pilota molt bona i una intensitat molt alta. L’únic punt negatiu va ser la falta de punteria en els metres finals, un premi molt curt tenint en compte el joc desplegat.

Salt 3-1 INFANTIL B

El Salt va guanyar el partit de la manera que sabien que podien fer mal al nostre Infantil B. Els de Martinet i Gratacós van controlar el xoc en la primera prat i van disposar d’opcions per fer gol a la porteria contrària. El partit, però, no va ser còmode en cap moment. Malgrat tot, els olotins es van avançar en una gran jugada col·lectiva, i fins i tot van tenir el segon a tocar abans el descans.  La segona part va ser per oblidar; als 30 segons van rebre l’empat en una passada llarga que no es vasaber defensar. El segon i el tercer gol del Salt van ser similars. En línies generals, l’equip es va empetitir a la represa i no va poder capgirar el marcador

INFANTIL C 3-0 Besalú

Partit clarament dominat per la UEO, amb una possessió de pilota escandalosa i tancant el Besalú al seu camp durant tot el partit. L’Infantil C va disposar de moltes oportunitats i va cedir poques aproximacions al rival. Els tècnics creuen que cal seguir treballant en aquesta línia i no abaixar el ritme que porten fins ara.

CADET B 7-4 Base Roses

Un enfrontament amb molts gols i alternances en el marcador. El Cadet B va saber remuntar un 1-3 i un 3-4 gràcies a una actitud molt destacable. Tot i el perill dels rosincs a la contra, els de Barnadas i Casas van poder lligar en curt una gran victòria mostrant una capacitat de reacció envejable.

CADET A 1-3 Sant Gabriel

El Sant Gabriel va saber aprofitar els errors del nostre Cadet A, tres errors “evitables” segons el cos tècnic. El partit estava molt igualat i els olotins van generar moltíssim joc ofensiu a diferències d’altres compromisos. L’equip va estar molt bé, va portar el pes del partit i va pressionar fort, aconseguint fer l’1-2. Al final, però, els visitants van fer el tercer deixant als nostres sense possibilitats. Botella i Serrado es mostren molt content de l’equip, llàstima dels errors individuals que els van privar de puntuar.

L’Escala 0-5 JUVENIL B

Domini clar del Juvenil B en la primera meitat, generant perill a l’espai i prenent les decisions correctes i precises a nivell tècnic. A la represa, i amb superioritat numèrica, els va costar trobar forats a l’equip de Luque i Barranco, que veia com L’Escala els esperava al seu camp. Amb el pas dels minuts, els locals es van anar desgastant i el joc olotí va ser més fluid amb diverses arribades.

La Torreta 4-3 JUVENIL A

Primera part molt disputada i sense un control clar de la pilota. Els gols van arribar en joc directe i aprofitant segones jugades, deixant un resultat de 4-1 al descans. A la segona meitat, els nois de Joan Sánchez i Sergi Duran van intentar dominar més el joc, fet que els va donar més arribada a l’àrea i van poder estrènyer el resultat (4-3). Tot i els intents de remuntada, el marcador no es va moure deixant una victòria ajustada per La Torreta.

Foto: JM Buxasas

–> LA PROPERA JORNADA: 

fb9-15

 

Leave a Reply