Tito Malagón, arriba l’extrem desitjat

La Unió Esportiva Olot tanca la incorporació hivernal d’Alberto “Tito” Malagón, un extrem madrileny amb bon currículum a Segona B, on ha militat al Fuenlabrada, Marino o Rayo B,  i també amb experiència a l’estranger. Futbolista esquerrà de 28 anys que s’adapta completament al perfil tècnic que buscava el club. Aquesta tarda ja s’entrenarà a l’Estadi amb els seus nous companys.

Alberto Malagón Amate (Alcalá de Henares, 02/07/1988), conegut futbolísticament com a Tito, disposa d’una trajectòria destacada a  Segona B amb més de 100 partits en equips com RSD Alcalá, Rayo Vallecano, Gandía, Marino de Luanco i Fuenlabrada, club en el qual va signar una gran temporada. També ha sortit a l’estranger per jugar al Hradec Kralové de la Primera Divisió de República Txeca  i a l’Admira Wacker austríac. Actualment estava competint a l’Internacional de Madrid de la Tercera madrilenya. Es tracta d’un extrem pur, que ofereix dinamisme i versatilitat per a les dues bandes i amb bon nivell tècnic a pilota aturada. Malagón arriba amb moltes ganes i seduït pel projecte de la UEO, actual líder del grup català de Tercera.

Benvingut, Tito!! Sort i encerts a la Garrotxa!

Foto: Daniel Nieto-Vavel

tito2

 

tito3

Leave a Reply