La jornada al futbol base (21 i 22 gener)

LES CRÒNIQUES

Una jornada passada per aigua a la nostra comarca i també en les categories de la Fundació UE Olot. Així doncs, es van suspendre els partits del Juvenil B i de l’Aleví A i D. Els que sí van jugar ens va deixar uns registres de 3 victòries, 1 empat i 3 derrotes. Tot seguit analitzem amb lupa cadascun dels enfrontaments, amb golejades i gran paper dels dels cadets i del Juvenil A:

ALEVÍ C 4-6 Sàbat

Els de Corominas i Caballero van començar molt bé el partit, dominant i aconseguint col·locar-se 4-1 al final de les dues primeres part. A la represa, el Gironès-Sabat va pressionar molt amunt la sortida de pilota dels locals, va agafar la batuta del joc i d’aquesta manera va poder capgirar el marcador.

Sils 6-2 ALEVÍ B

Derrota del bloc de Jordi Delgà i Sergi Genís a domicili.

Porqueres 1-0 INFANTIL B

A l’Infantil B li costar en la primera meitat ja que no va tenir una sortida de pilota gaire fluïda i no va trobar una combinació prou llarga per acostar-se a l’àrea rival i generar ocasions de gol. La segona part va començar de la pitjor manera amb la diana del Porqueres, una centrada sense perill aparent que va acabar amb un gol en pròpia porteria dels garrotxins. Els d’Ayats i Gratacós van intentar crear arribades per a poder empatar però els va faltar més tranquil·litat a l’hora d’associar-se en els últims metres. Va mancar precisió en l’última passada per canviar l’1-0 i rascar un empat.


Lloret 0-0 INFANTIL A

Un partit jugat de tu a tu, molt intens i on va predominar la segona jugada. La pressió i el nivell físic del rival va dificultar el desplegament del joc de l’Infantil A. Tot i això, els olotins van tenir ocasions prou clares per poder marcar. També cal dir que el Lloret els va poder fer mal en alguna acció per banda. Els tècnics creuen que cal treballar la presa de decisions en moments de pressió, ja que ara afrontaran un tram de temporada exigent amb partits de gran complicació. 


CADET B 7-0 L’Escala

Golejada àmplia del conjunt que entrenen Albert Barnadas i Sergi Casas en partit endarrerit jugat aquest passat dilluns al camp del Morrot. El cadet B va saber llegir el partit i buscar l’esquena de la defensa visitant, que va tenir molts problemes per aturar la velocitat dels davanters locals. Així, es van anar sumant ocasions i gols fins a situar el 7-0 definitiu.


CADET A 4-0 Granollers

Un matx en el qual el Cadet A va sortir molt endollat des del principi. Els visitants tenien la pilota però no arribaven amb perill, i a mitjans de la primera part, un contraatac olotí els va permetre avançar-se. A la segona, els de Botella i Serrado van saber patir molt, ja que el Granollers es va bolcar a l’atac. Mica en mica, van poder anar sortint per endreçar a la xarxa les oportunitats que van tenir. Un partit súper ródo de tot l’equip que ajuda molt a pujar els ànims dins del vestidor. 


JUVENIL A 4-0 Manlleu

Un enfrontament ben disputat en els primers minuts i amb arribades a les dues bandes. Va ser l’equip de Sánchez i Duran qui va obrir la llauna i això els va animar i les coses van sortir com esperaven. A la segona part, els osonencs es van posar nerviosos i el Juvenil A va seguir dominant el joc i les ocasions. I així va aconseguir més avantatge en el marcador fins a deixar el 4-0 definitiu. Una molt bona actuació del grup, que s’emporten bones sensacions futbolístiques acompanyades d’un bon resultat.

Foto portada: JM Buxasas

–> I LA PROPERA JORNADA:

partits28-29G

Leave a Reply