La jornada al futbol base (28 i 29 gener)

LES CRÒNIQUES

Últim cap de setmana del mes de gener que ens ha deixat un regust força positiu per als conjunts de la Fundació UE Olot. Plasmat en els resultats, els números van ser de 5 victòries, 4 derrotes i 1 empat, deixant de banda el duel de l’Aleví A contra el Camprodon que es va haver de suspendre. De la resta, aquí en fem cinc cèntims amb la col·laboració dels entrenadors:

ALEVÍ D 6-3 Porqueres

Una victòria treballada dels més petits de la casa, el conjunt dirigit per “Ketxa” i Aguilera que va quedar-se amb els tres punts al camp del Morrot.

Unió Girona 6-3 ALEVÍ C

Partit complicat en un camp molt petit on l’Unió Girona va estar més intens i va guanyar la majoria de segones jugades cosa que va marcar el partit, a la mitja part el marcador era de 3 a 0, a la tercera i quarta part es va intentar reaccionar però el partit va acabar amb el 6 a 3 final.

ALEVÍ B 3-0 Figueres

Un partit molt ben jugat, sabent aguantar i sortint bé a les contres per crear ocasions clares de gol. El bloc de Delgà i Genís va saber tocar i aprofitar molt bé els espais, sobretot quan el Figueres es va quedar amb un jugador menys en la tercera meitat. Un Aleví B que es va imposar merescudament mostrant un gran encert entre els tres pals.


INFANTIL C 3-0 Ter Brugent

Primera part molt travada amb domini del joc per part de l’Inafntil C, que li va costar trobar sortida de pilota. A la segona, els d’Obrador i Ferrés van saber identificar els errors del rival i ser més eficaços de cara a porteria. Cal seguir treballant, ja que aquest cap de setmana visiten el líder i serà un enfrontament molt complicat. 


INFANTIL B 1-1 Palamós

Una primera meitat de domini local, que es va traduir amb un gol molt matiner i diverses oportunitats desaprofitades. A la segona, l’Infantil B va perdre el nord i el Palamós va aconseguir igualar el resultat. Després, nervis, presses i descol·locació davant un rival molt inferior que només va arribar un cop a porteria però en va fer prou per endur-se un punt. 


INFANTIL A 4-1 Figueres

Un enfrontament igualat i amb un bon tracte de pilota per part dels dos equips. L’Infantil A, superior físicament, va decantar el matx en jugades puntuals i va mantenir el control del joc i el marcador en tot moment. Els tècnics feliciten els jugadors per la gran temporada que estan realitzant i les ganes que tenen de millorar en cada entrenament. 


Tordera 5-1 CADET B

Un partit ben defensat fins que dos gols al minut 20 van fer molt mal al Cadet B. Al descans, el resultat era de 3-1 a favor del Tordera. A la segona meitat, els de Barnadas i Casas van pressionar millor i van posar la por al cos als maresmencs, però una errada en defensa va significar el 4-1. I el Tordera encara va tenir temps de fer un cinquè gol.

Figueres 2-0 CADET A

Tot i els dubtes de suspensió degut a l’aigua que hi havia a Vilatenim, finalment el Cadet A va decidir jugar el partit ja que venia en tònica positiva. Al minut 2, però, es van fer un autogol en pròpia porteria. Un duel amb poques ocasions en el qual els de Serrado i Botella es van acostar esporàdicament a través de la pilota aturada. I una centrada amb rematada a plaer dels figuerencs va suposar el 2-0, just abans del descans. A la represa, la UEO va intentar revolucionar el duel i atacar més però no se’n va sortir, ja que el Figueres es va trobar molt còmode amb el marcador a favor.


JUVENIL B 9-2 Camprodon

Superioritat manifesta dels joves de Luque i Barranco. Amb un 4-0 favorable, els de casa han abaixat la intensitat i concentració, propiciant errades col·lectives i individuals en un tram de partit. A la segona meitat, el Juvenil B va sortir amb una marxa més i no ha donat cap opció al rival. Un bon resultat que s’ha quedat curt tenint en compte el poc encert en la finalització.


Granollers 3-2 JUVENIL A

Un partit amb molta intensitat i una bona pressió per part del conjunt local. Els gols del Granollers van arribar per culpa dels errors defensius dels olotins, que tot i així van poder reaccionar i anar a buscar la victòria. Una expulsió, però, va tallar les ales al bloc de Sánchez i Duran, que amb inferioritat numèrica va seguir atacant i posant en problemes a l’equip vallesà.

Foto: JM Buxasas

–> I LA PROPERA JORNADA:

partits4-5Feb

 

Leave a Reply