La jornada al futbol base (4 i 5 febrer)

LES CRÒNIQUES

El mes de febrer s’iniciava amb molta activitat futbolística al Morrot i uns registres de 5 victòries, 2 empat, 4 derrotes per als equips de la Fundació UE Olot. Una jornada molt positiva, especialment per als dos juvenils, que resumim tot seguit gràcies a les cròniques que ens faciliten els entrenadors:

ALEVÍ D 3-0 Camprodon

Un bon partit de l’Aleví D, ara entrenat per Marc Fortet i Albert Ketxa, que va saber tenir la paciència necessària per moure la pilota amb rapidesa i crear oportunitats que li van permetre marcar els tres gols. I en partit endarrerit disputat el passat divendres, els més menuts de la casa van superar l’Escola Ripollès (5-7), sabent aguantar en els moments de més pressió del rival i alhora aprofitant els espais que deixaven al darrere.

Sant Gregori 8-2 ALEVÍ C

Un enfrontament en el qual el Sant Gregori va ser superior, sobretot en la primera part, ja que van sortir molt més intensos i es van endur totes les pilotes dividides, aconseguint així un bon avantatge en el marcador. En la resta de parts, l’Aleví C va igualar la situació però els locals van imposar la seva superioritat.

ALEVÍ B 8-0 Guíxols

Un partit controlat des del primer minut, desplegant un bon joc tant en curt com en llarg, aprofitant molt bé les ocasions de gols. Els de Delgà i Genís van saber tancar totes les passades que intentava el contrari, tant interiors com a l’esquena de la defensa. Una actuació molt complerta de l’Aleví B que mica en mica va trobant el bon camí. 


Boscdetosca 2-2 ALEVÍ A

Un partit molt disputat amb dues primeres parts molt intenses i amb poc joc. Els de Banús i Morchón tenien clar el plantejament ja que era un camp de petites dimensions i era important guanyar les segones jugades i fer bones transicions ofensives. Els nois van interpretar-ho bé tot i fallar en les últimes passades. Després d’un bon gol dels olotins, el Boscdetosca va saber aprofitar dues errades en la sortida de pilota per capgirar el resultat. No va ser fins en els últims minuts que l’Aleví A va aconseguir el gol de l’empat.


Banyoles 3-1 INFANTIL C

Un duel contra el líder en el qual l’Olot va competir molt bé davant d’un equip molt físic. Els d’Obrador i Ferrés van tenir les seves ocasions per marcar però no van estar encertats. Els gols dels banyolins van arribar en errors dels olotins, superats físicament, no futbolísticament. Els tècnics es mostren molt contents del partit realitzat i cal continuar en aquesta línia.


INFANTIL B 2-1 Fornells

El començament del partit va ser dolent, reben el 0-1 en el minut tres. L’Infantil B va fer un pas endavant gràcies van pressionar i van sortir a buscar el Fornells al seu camp. La igualada va arribar després de una recuperació de la defensa; un servei ràpid d’una falta que va culminar amb gol. El segon gol dels d’Ayats i Gratacós va sorgir després d’una bona acció col·lectiva finalitzada amb una vaselina. A la represa, l’equip va fet un gran treball sense donar capacitat de resposta als gironins. Una gran victòria al camp del Morrot. 


INFANTIL A 1-1 Guíxols

Un xoc molt intens i competit per part dels dos equips. Els olotins van dur la iniciativa en el joc i van tenir el partit força controlat, excepte en l’inici de la segona part, en el qual el Guíxols va traduir el seu domini amb un gol a la sortida d’un córner. A partir d’aquí, els de Ketxa i Barris van llançar-se a buscar la diana de l’empat fins l’últim minut, una mostra més que aquests jugadors no es rendeixen mai.


Llançà 2-1 CADET B

Un enfrontament igualat en el qual el Llançà va marcar dos gols psicològics; el 1-0 just abans dels descans i el 2-0 només començar la segona meitat. No obstant, el Cadet B no va abaixar els braços i va seguir pressionant amunt. Fruit d’aquesta pressió va arribar el 2-1 i va provocar que els empordanesos acabessin demanant l’hora en un matx molt intens amb una gran actitud dels nois de Barnadas i Casas.

Mollet 3-0 CADET A

A la primera part, el Cadet A va sortir bastant a la defensiva intentant evitar que els marquessin gol, ja que normalment encaixen molts gols a l’inici. El Mollet creava perill en centrades, mentre que els garrotxins van tenir opcions al contraatac. Precisament en una centrada, els vallesans van situar l’1-0 abans dels descans. A la represa, Serrado i Botella van ajustar la forma de jugar, introduint canvis per sortir a buscar l’empat. D’oportunitats, unes quantes, que no van ser materialitzades. En un córner, però, va arribar el segon dels locals. I per adobar-ho, una jugada afortunada va suposar el 3-0 definitiu.


JUVENIL B 2-0 Boscdetosca

Un començament de partit amb ritme de pilota i control del joc per part del Juvenil B, que va poder obrir la llauna. A mesura que avançava el matx, el conjunt de Luque i Barranco no va trobar tanta precisió en la passada i va perdre algunes pilotes a tres quarts de camp. El ritme va anar disminuint però el marcador estava sota el control, deixant els tres punts al camp del Morrot. 

juvBgol


JUVENIL A 4-0 Cal Aguidó

Des de l’inici del partit el Juvenil A va dominar el joc, portant la iniciativa i atacant amb criteri intenció. Van crear moltes oportunitats i van poder posar-se per davant en el marcador. No hi va haver reacció del rival i els de Sánchez i Duran van estar poc exigits en defensa, fet que els va afavorir i amb el pas dels minuts van poder incrementar les diferències en el resultat final.

Foto: JM Buxasas

–> LA PROPERA JORNADA:

FB-11-12Feb

Leave a Reply