Aguantar el tipus

La Unió Esportiva Olot visita Les Fontetes de Cerdanyola del Vallès (diumenge, 12h) amb el propòsit de reafirmar la bona dinàmica després de dos empats consecutius. Un altre camp de dimensions reduïdes i un contrincant, el de Toni Carrillo, que li fan falta els punts per allunyar-se de la zona delicada. Calderé tindrà el dubte del davanter Uri Santos i podria introduir variants tàctiques.

Queda tot un món. D’aquí fins al final, encara hem de desplaçar-nos a camps molt complicats, escenaris on si no es surt amb concentració i intensitat se’n pot sortir escaldat. Cerdanyola encaixa en aquests requisits, a sobre que és un equip que s’està jugant les garrofes per evitar el descens. Els olotins, després d’encadenar una volta sense perdre, volen tornar a tastar el gust de la victòria després de dos empats consecutius. Aquest primer tram de la segona volta ens deixa els mateixos punts que la primera però amb un valor afegit, la porteria a zero. Guanyem en solidesa.

El Cerdanyola FC inicia la quarta temporada consecutiva a la Tercera Divisió mantenint bona part del bloc dels anys anteriors. Començant per la banqueta, on Toni Carrillo ja fa nou temporades que n’és el màxim responsable. I a sobre la gespa, els Javi Sánchez, Daisuke, Oriol Molins (màxim golejador amb 9 dianes), Jota, Valderas… més els fitxatges de Rovira, Elhadji o Collado. És cert que no travessen el seu millor moment (16è amb 28 punts i una victòria dels últims cinc partits), com també de l’exigència de les Fontetes; petit i de gespa artificial. Res a veure amb l’Estadi, però no hi ha excuses.

Els vallesans no podran comptar ni amb Victor Duran ni amb Mario Roque, lesionats. Ramon Calderé té l’únic dubte d’Uri Santos, que arrossega molèsties físiques. En canvi, Micaló ja està plenament recuperat del desgast del diumenge passat. El partit es disputarà diumenge a les 12h al Municipal les Fontetes en directe per Ràdio Olot i al twitter del club (@UEO1921). Una altra prova per mesurar la resistència del líder, una altra sortida per comprovar l’estat de forma de  l’equip, que és, de llarg, el millor a domicili (27 punts). Endavant Olot, confiem en vosaltres! HI TORNAREM!

La prèvia de Calderé

“El del Cerdanyola és un dels camps que a priori no ens van tan bé, són partits que si no ens posem amb una alta predisposició i bona actitud, podem patir. Més enllà d’intentar imposar el nostre estil, cal anar concentrats a nivell psicològic. No estem amb un moment de joc de nivell alt, tot i que si agafem les estadístiques, portem els mateixos punts que la primera volta i fins i tot hem guanyat en l’apartat de gols en contra. Hi ha moments de baixada durant una temporada, és molt difícil mantenir un ritme de joc durant tot l’any. Em responsabilitzo de buscar més solucions tàctiques, trobar moviments que ens tornin a reafirmar en el nostre joc. La millor manera d’aprendre és que algú t’ho faci veure, ens hem de posar les piles”.

Precedents

Només hem localitzat un únic precedent al camp del Cerdanyola. És de la temporada 1986-87 i va acabar en repartiment de punts (1-1). En el partit de la primera volta d’aquesta temporada, victòria per la mínima dels garrotxins (2-1) amb gols de Sergio Álvarez i Marc Mas.

Baixes: cap.

Foto: Isaac Planella-UE Olot 

Leave a Reply