UEO A L’ESCOLA: Trobada al Verntallat!

En un nou capítol de les sortides als centres educatius de la Garrotxa, aquesta tarda ens hem desplaçat a l’Escola Verntallat de Sant Privat d’en Bas amb els jugadors Lluís Micaló i Èric Vilanova. El defensa gironí i el migcampista olotí han transmès els valors del club i les seves vivències personals a la canalla, així com aspectes com l’alimentació o la formació d’un esportista. L’acte ha continuat al camp del Joanetes amb activitats sobre la gespa. La signatura de pòsters i el sorteig de la samarreta han tancat la visita al col·legi, davant d’una vuitantena d’alumnes de 5è i 6è de Primària. Seguim creant escola, seguim fent comarca! 

verntallat2

verntallat4

verntallat3

verntallat7

*Més imatges a les xarxes socials del club (@UEO1921 a TW i UE Olot a FB)

Leave a Reply