Petits passos, grans destins

Després de reforçar el magnífic traç a domicili, la Unió Esportiva Olot també es vol divertir al Fortí Olotí amb la visita del CF Montañesa (diumenge, 16:30h), un adversari sempre batallador tot i que ara no passa per una bona dinàmica. Uri i Tito Malagón, seriosos dubtes per a Calderé en una tarda amb homenatge a les dones; entrada gratuïta per elles i visita de dos clubs de futbol femení de la comarca.

20 partits sense perdre no s’aconsegueixen per casualitat. És cert que darrerament està costant tirar endavant els partits a l’Estadi, també per l’extramotivació dels rivals per tombar el líder, però la trajectòria dels nostres jugadors és per treure’s el barret. Fora de casa, la UEO funciona com un rellotge suís i ja ha sumat més punts (30) que cinc equips en tota la lliga. Més dades? El killer Marc Mas, amb el seu doblet a Cerdanyola, ja ha marcat més gols (25) que cinc conjunts d’aquesta Tercera Divisió. I serrant les dents en defensa, 4 gols encaixats en aquesta segona volta amb un porter també que dóna punts, Xavi Ginard. Són números, dades fredes, estadístiques pures. El que ens portarà a l’objectiu és el cor, la rauxa, l’escalfor de la nostra gent. Començant per diumenge.

Aquesta jornada ens visita el CF Montañesa, club de barri barceloní, humil i lluitador, que en els últims anys ha il·lusionat la parròquia de Nou Barris fins i tot amb un parell de promocions d’ascens. Enguany, però, els de Toni Escudero no troben una constància de resultats (6 derrotes en els últims 8 partits) i es situen a la zona mitja-baixa amb 31 punts. Tato Burgada, Uri Escabrós, Pedro Garcia, Toni Pérez… són noms a tenir en compte als quals se’ls han unit gent contrastada com Edu Domingo, Montoro o Diego. És la “Monta”, tal com raja, amb el coratge de sempre i l’orgull ferit que el fa doblement perillós.

Els visitants tenen els dubtes de Montoro i Toni Pérez, mentre que Calderé no sabrà fins l’últim moment si pot comptar amb Uri Santos i Tito Malagón, que deixen enrere molèsties físiques i ja han treballat amb el grup. A la línia defensiva, per triar i remenar després de la gran actuació a Fontetes amb els quatre “centrals” (Escudero-Jose-Lluc-Micaló). Un duel, el de diumenge a les 16:30h, impregnat d’esperit femení. I és que aprofitant que s’acosta el Dia Internacional de la Dona (8 de març), farem portes obertes per seduir les olotines i garrotxines que ho vulguin i també convidarem dos clubs de futbol femení de la comarca: el CE Sant Esteve d’en Bas i el CF Vall d’en Bas. Perquè elles també juguen i perquè tu ens dones més força! PER UN OLOT DE TOTS!

La prèvia de Calderé

“Espero un rival incòmode, tot i que és cert que ha perdut molts partits en les últimes jornades. Qualsevol equip que ve aquí a Olot sempre fa una de les millors actuacions de la temporada. A Nou Barris ens van fer patir molt, vam guanyar però ells van fer un gran partit, van tenir ocasions i van jugar molt bé a futbol. Espero que amb les dimensions del nostre camp puguem fer-ho millor i reconèixer el nostre joc. Això és una carrera de fons, hem d’estar ben situats i ben posicionats per arribar als últims metres a un nivell òptim. No podem anar mirant els rivals directes a curt termini, hem de fer la nostra feina i el que passi després, benvingut sigui. Encara ens esperen molts enfrontaments complicats com Terrassa o Sant Andreu, equips que lluiten per ficar-se al play-off. Cada setmana pot passar de tot, però és cert que si guanyem agafarem més avantatge perquè tots els de la part alta juguen entre ells”.

Precedents

A la Monta se li entravessen els volcans ja que els barcelonins no han pogut treure res de profit en les seves dues úniques visites a l’Estadi Municipal. En la temporada 2011-12, golejada olotina amb dianes de Roca, Roger, Sergi Arimany i Berga (4-0). Un any després, victòria per la mínima de la UEO amb gol de Carlos Martínez (1-0). En el duel de la primera volta, triomf dels de Calderé a Nou Barris amb gols de Sergio Álvarez i Héctor (1-2).

Baixes: cap.

Foto: Isaac Planella-UE Olot 

Leave a Reply