La jornada al futbol base (4 i 5 març)

LES CRÒNIQUES

Tot seguit repassem el més destacat de la jornada al futbol base de la Fundació UE Olot. Un cap de setmana que ens ha deixat un balanç de 5 victòries, 1 empat i  4 derrotes, deixant de banda La Canya-Infantil C que es va suspendre. Destaquem el paper dels dos juvenils, que van vèncer amb solvència a domicili. A continuació entren en detalls en tots els partits:

ALEVÍ C 3-1 Bell·lloc

L’Aleví C va ser mereixedor de la victòria tot i començar perdent ben aviat per culpa d’una pilota perduda al mig del camp. De seguida, el bloc de Corominas i Caballero va reaccionar i per situar l’empat al marcador, resultat en el qual s’arribaria fins a la última part tot i haver portat majoritàriament el pes del partit i gaudir de diverses ocasions. Al final, l’Aleví C va rematar la feina amb dos gols més per deixar el 3-1 definitiu.

Bell·lloc 3-6 ALEVÍ D 

Un enfrontament gens còmode davant del cuer de la categoria, que es va basar en un joc molt directe. Els de Fortet i Ketxa van sortir una mica relaxats però després van saber llegir el partit, elaborant el joc per dins i controlant la situació per endur-se els tres punts.

Quart 9-0 ALEVÍ B

Dues primeres parts igualades i sense gaires oportunitats de gol als dos equips. En la tercera, l’Aleví B va intentar pressionar més amunt i el Quart se’n va sortir molt bé, aprofitant les pilotes a l’espai per sentenciar el matx amb una mica de fortuna.

ALEVÍ A 3-0 Les Preses

Tot i que els olotins no arribaven en el millor moment al derbi, van demostrar que es mereixen estar més amunt d’on estan. Després d’una primera part molt bona va arribar el primer gol de l’Aleví A en una pilota robada en la zona de creació. Això va omplir de confiança als de Banús i Morchón, que van estar impecables en defensa i combinant transicions ràpides amb possessions més llargues. Així v arribar el segon gol i després van sentenciar el partit a la tercera part. Les Preses va acostar-se amb perill però es van topar amb la defensa i el porter local.

Banyoles 4-0 INFANTIL B

L’Infantil B es va veure superat per un rival físicament superior, els va mancar més solidesa per afrontar aquesta inferioritat. Els d’Ayats i Gratacós van intentar treure la pilota jugada però les preses de decisió errònies evitaven les oportunitats de crear ocasions clares de gol. La primera part va acabar amb 1-0 favorable als del Pla de l’Estany, que van agafar el domini territorial a la represa i van ampliar el marcador amb xuts imparables des de fora l’àrea.

Llagostera 1-0 INFANTIL A

Un partit molt igualat i competit per part dels dos equips. Molta intensitat i pressions constants, això va provocar que hi haguessin moltes segones jugades i poca combinació de passada. El cos tècnic de l’Infantil A felicita els jugadors per la seva actitud i entrega en tot moment.

CADET B 3-6 Peralada

Un duel més igualat del que pot indicar el marcador. La primera part va finalitzar amb un empat a dos. I només començar la segona part, tres gols en tres minuts del Peralada, dos d’aquests a pilota aturada, van ensorrar les possibilitats de puntuar d’un Cadet B que va signar un bon partit.

CADET A 3-3 Vilassar de Dalt

El partit va començar bé amb un gol en pròpia porteria dels visitants al minut 5. El Cadet A va continuar jugant igual i el Vilassar va empatar en un error en la sortida de pilota. El partit es va travar i en un servei de banda els olotins els van tornar a avançar. Cal dir que els del Maresme es van quedar amb un jugador menys per una agressió al minut 35.  A la represa, els de casa havíen de ser valents i protagonistes però no ho van ser i el Vilassar va aprofita dues jugades d’estratègia (servei de banda i córner) per marcar dos gols. A l’altra banda, poc perill i gol de l’empat gràcies a un contraatac. Un resultat bo mirant la classificació però no tan bo tal i com va anar el partit.

Porqueres 1-8 JUVENIL B

Un partit dominat clarament pel Juvenil B, que va ser superior en tots els aspectes. La pressió dels olotins en camp contrari va ser forta en la primera meitat, això va fer que el Porqueres es tanqués al seu camp. A la represa, el joc dels de Luque i Barranco no va ser tan vistós però van tenir cap problema en les dues àrees.

Vilassar de Dalt 1-3 JUVENIL A 

Domini dels maresmencs en la primera part, essent més intensos i pressionant ben amunt. No obstant, el Juvenil A va generar perill a través del contraatac i van frenar l’embranzida dels de casa. A la contra va arribar la primera diana dels garrotxins, que van veure com a la represa empatava el Vilassar tot i el domini de la UEO. L’alegria, però, els va durar poc ja que els de Sánchez i Duran van tornar-se a posar per davant i van marcar el tercer per agafar confiança i calma en la recta final.

Foto: JM Buxasas

–> LA PROPERA JORNADA:

FB11-12Març

Leave a Reply