Batecs de play-off

La Unió Esportiva Olot afronta aquest diumenge (17h) una altra sortida de màxima dificultat a l’Olímpic de Terrassa. Els d’Agustín Vacas, que enllacen dues derrotes consecutives, busquen l’últim tren cap a la promoció d’ascens i tenen plantilla per fer-ho. Calderé els té tots sans i estalvis per recuperar el control i ratificar els excel·lents registres a domicili. Un autocar ple d’aficionats de La Grada UE Olot es faran sentir a la capital vallesana a la recerca del 22è matx sense perdre.

10 jornades, 10 finals. Entrem en l’esprint final de competició, l’hora de la veritat i dels moments més bonics. Estem ben situats, és cert, però encara queda molta llenya per tallar. La promoció està pràcticament finiquitada, ara falta posar la cirereta del pastís amb la primera posició, un objectiu que s’haurà de lluitar fins al final perquè tothom serra les dents per atrapar-nos. L’equip mostra maduresa i ofici, sap patir i sap competir amb mil maneres de guanyar i una il·lusió col·lectiva que creix a un ritme exponencial. No l’hem venut, l’hem creat.

El rival d’aquest diumenge és el Terrassa FC, a priori un dels principals candidats a realitzar el play-off d’ascens. A l’Olímpic han elaborat una plantilla amb denominació d’origen, pràcticament nova, per tornar a estar entre els millors. Amb Agustín Vacas agafant les regnes a mitja temporada, els vallesans volen tornar a somiar i compten amb homes contrastats com Amantini, Velillas, Raúl Torres, Àlex Fernández o Raíllo. Les últimes dues derrotes en el Tourmalet davant de Peralada i Vilafranca els han situat a 5 punts de la zona noble. El batec terrassenc encara s’hi veu amb cor.

Els vallesans tenen les baixes de Raúl Torres (tres costelles trencades), Fran Ochoa i Cristian Garcia i els dubtes de Borges i Xapi Arnau, mentre que Ramon Calderé compta amb tots els jugadors disponibles, inclós Tito Malagón i Èric Vilanova, que s’han recuperat de les molèsties físiques. El partit es disputarà diumenge a les 5 de la tarda a l’Olímpic de Terrassa, un escenari majestuós amb capacitat per a 11.500 espectadors. Hi voldran fer soroll una cinquantena de seguidors garrotxins, que han emplenat el bus de La Grada UE Olot per conquerir un altre feu lluny de casa. Som-hi UEO, som-hi Marea Vermella! Mirem més amunt!

La prèvia de Calderé

“És un desplaçament molt difícil, ells venen de perdre dos partits seguits i volen posar-se entre els quatre primers, que se’ls ha complicat una mica. Es poden jugar una de les últimes possibilitats que tenen per classificar-se, això farà que el partit sigui més complicat. A mi el que em preocupa és retrobar el joc i tenir la pilota, si no la tenim, patirem molt. Hem perdut una mica el control i l’hem de recuperar, així com la frescor per fer sobresortir la qualitat tècnica individual . Sabem que la derrota arribarà algun dia, però no hi pensem, cada setmana fem autocrítica i entrenem per millorar. Encara queda molta lliga i rivals complicats com Sant Andreu o Granollers. Arriba el moment més emocionant de la temporada i estem capficats per seguir amb aquest ritme”.

Precedents

Fins a 13 precedents dels Terrassa-Olot a l’Olímpic amb uns números de 7 victòries locals, 2 empats i 4 triomfs olotins. De bon record i idèntic resultat són els dos últims duels; 1-3 (2011-12) amb dos gols de Raúl Rodríguez i un de Granell i 1-3 (2012-13) amb dianes de Carlos Martínez, Abel i Uri Santos. En el matx de la primera volta, tres punts agònics per als olotins amb gol decisiu de Sergio Álvarez (3-2)

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply