La jornada al futbol base (11 i 12 març)

LES CRÒNIQUES

Com cada dimarts, és el moment d’analitzar la jornada per als equips de la Fundació UE Olot. Les estadístiques d’aquest cap de setmana van ser de 3 victòries, 2 empats i 5 derrotes. Hem de dir que el duel del Juvenil B contra l’EF Ripollès es va ajornar. Tot seguit, posem el lupa en cadascun dels partits de la mà dels entrenadors:

ALEVÍ D 3-4 Racing Blanenc

Un duel marcat per tres contraatacs dels blanencs a la primera part que van deixar l’Aleví D molt tocat. Tot i això, els de Fortet i Ketxa van millorar trobant més joc per dins i va intentar reaccionar, però els pals van impedir la remuntada.

Girona 10-1 ALEVÍ C

L’Aleví C va començar molt bé el partit, amb molta intensitat i tenint alguna ocasió per avançar-se, però va ser el Girona qui va aprofitar la seva oportunitat per avançar-se, just al final de la primera part. Al principi de la segona meitat, els de Corominas i Caballero van poder situar l’empat, resultat que van aguantar fins al minut 25, a partir del qual els locals van començar a dominar i van poder obtenir una avantatge més àmplia al seu favor.

Gironès Sàbat 3-3 ALEVÍ B

Un compromís disputat en un camp de dimensions reduïdes en el qual els de Delgà i Genís es van saber adaptar amb un joc més directe a nivell ofensiu i una pressió defensiva al contrari a tot el camp. Només la falta fortuna a davant de porteria va privar que l’Aleví B s’emportés els tres punts de terres gironines.


ALEVÍ A 1-3 Banyoles

Partit molt disputat entre dos equips que els agrada tenir el control de la pilota. L’Aleví A va començar sent molt superior al Banyoles i es avançar amb una gran definició. En la segona meitat, els visitants van sortir amb tot i van poder igualar el resultat. La tercera part també va ser igualada i els banyolins van aprofitar un error defensiu per posar-se per davant. Els de Banús i Morchón es van llançar a l’atac a buscar l’empat, però just després va arribar el tercer i definitiu gol del Banyoles. Tot i això, cal felicitar als nanos per l’esforç realitzat i s’ha de seguir treballant cada setmana.


INFANTIL C 4-2 Vall d’en Bas

Un partit bastant còmode per a l’Infantil C, tenint en compte que era un rival de la part baixa de la classificació. Obrador i Ferrés van provar coses noves i van donar minuts als alevins que els van anar a ajudar. El cos tècnic  anima a la plantilla a treballar fort aquesta setmana per preparar amb garanties la complicada visita al camp del líder.


Peralada 3-1 INFANTIL B

El mal estat del terreny de joc no va permetre a l’Infantil B sortir jugant des del darrere. Tot i això, el partit va començar molt bé aconseguint el 0-1 en el primer minut. El bloc d’Ayats i Gratacós es va defensar amb ordre defensiu però dues errades quasi consecutives van fer que el Peralada capgirés el marcador. A falta de deu minuts, els olotins van tenir l’empat en una clara ocasió davant del porter. I ja en l’últim minut, els empordanesos van sentenciar amb el 3-1 definitiu. 


Racing Blanenc 0-5 INFANTIL A

Un duel controlat de principi a fi per a l’Infantil A, que va marxar amb un regust amarg per la falta d’encert de cara a porteria. El resultat va ser folgat, és cert, però no reflecteix el domini i les ocasions creades per als olotins. El cos tècnic empeny l’equip a continuar treballant per millorar aquesta i d’altres facetes.


Llagostera 6-0 CADET B

Un enfrontament sense gaire història que el Cadet B va afrontar molt mancat d’efectius i només es va poder defensar davant del millor equip de la categoria, el Llagostera. 


CADET A 1-1 Quart

El Quart va estar buscant un joc força directe durant tot el partit. De fet, en la primera jugada el Cadet A no va saber rebutjar bé la pilota i el davanter visitant va marcar a plaer. Mica en mica, els de Serrado i Botella es van anar posant dins del partit, intentant aprofitar els espais que es generaven per fora. En l’últim minut de la primera part, gol de l’empat dels de casa amb un gran xuts des de la frontal. A la represa, els olotins van ser molt superiors a l’inici i van disposar d’una opció ben clara. Tot seguit, el Quart va ajustar el sistema de joc i es va igualar el duel, deixant aquest empat en el marcador final.


JUVENIL A 3-0 Cardedeu

Un partit intens i sense un domini clar de cap dels dos dos equips. Van ser els locals qui va tenir més ocasions de gol, sortint amb més intenció i ganes d’emportar-se el matx a la represa. Així va arribar el primer gol del Juvenil A, que va fer posar nerviós al Cardedeu, que va deixar més espais al darrere provocant dos gols més dels de Sánchez i Duran, arrodonint així un bon resultat.

Foto: JM Buxasas

—> PROPERA JORNADA:

FB18-19Març

Leave a Reply