La jornada al futbol base (18 i 19 març)

LES CRÒNIQUES

Fem un resum del cap de setmana a les categories inferiors de la Fundació UE Olot amb un balanç de 7 victòries, 1 empat i 3 derrotes. A continuació analitzem cadascun dels partits de la mà de les informacions que ens faciliten els entrenadors del club:

Boscdetosca 3-2 ALEVÍ D

L’Aleví D va regalar la primera meitat, oferint una intensitat molt baixa que va propiciar els dos gols dels locals. A partir d’aquí, els de Fortet i Ketxa van remar a contracorrent buscant més toc de pilota però els va costar acabar de connectar amb la línia més ofensiva.

ALEVÍ C 5-2 Racing Blanenc

Un enfrontament amb moltes fases d’igualat entres dos equips de característiques semblants. L’Aleví C va anar de menys a més, va sortir una mica adormit i va topar amb un gol inicial dels blanencs. A partir d’aquí, l’equip va començar a dominar el joc i va aconseguir capgirar el marcador. En l’inici de la tercera part, els visitants van fer una pressió molt alta i això va dificultar la sortida de pilota, fet que van aprofitar per empatar el partit i perdonar alguna ocasió. Els de Corominas i Caballero, però, van tornar a reaccionar i jugant un futbol més directe van poder emportar-se els tres punts.

ALEVÍ B 4-0 Unió Girona

Victòria còmode del bloc que dirigeixen Jordi Delgà i Sergi Genís, que es va mostrar molt superior al seu rival. Un partit molt seriós de l’Aleví B, molt contundent en defensa i efectiu en atac. Els tècnics creuen que és un triomf merescut i animen a seguir treballant als joves futbolistes.


Sàbat 0-4 ALEVÍ A

Un partit molt complert dels olotins al camp del Gironès Sàbat. El plantejament va ser molt clar des dels primers minuts, en el qual l’Aleví A va apoderar-se de les segones jugades i va estar ben situat defensivament. El resultat al descans era de 0-2 favorable als de Banús i Morchón. El Girona va pressionar en la tercera part tot i que no va crear massa perill. En canvi, l’Olot va sentenciar el matx amb dos gols més donant una imatge molt sòlida en un camp molt complicat.


Camprodon 4-1 INFANTIL C

Sortida molt complicada davant d’un rival molt físics. Tres errors no forçats de l’Infantil C els van costar tres gols. Abans dels descans, una bona jugada servia per reduir diferències. La segona meitat va ser dominador per als d’Obrador i Ferrés, que no van saber trobar l’última passada. En una contra, el Camprodon va sentenciar amb el 4-1, un partit en el qual els jugadors no van tenir el dia i van creure massa tard que es podien emportar la victòria.


INFANTIL B 3-2 L’Escala

Bon partit de l’Infantil B, que va obtenir una treballada victòria davant de l’Escala. Els locals es van avançar en el marcador, però els de casa van empatar després de una bona jugada col·lectiva. La reacció olotina es va culminar amb un gol des del punt de penal. La segona part vaa començat molt bé per als d’Ayats i Gratacós, que van situar el 3-1 i fins i tot van poder  poder ampliar el marcador. A l’últim minut, els empordanesos van retallar distàncies per deixar el 3-2 definitiu. 


INFANTIL A 5-1 Bons Aires

Molt bona actuació de l’Infantil A en quant a joc i actitud. Molta circulació i control en tot moment. Els de Ketxa i Barris van crear moltes ocasions de gol però els va faltar precisió en la definició, aspecte que caldrà continuar millorar. El cos tècnic felicita als jugadors i destaca que treballen amb moltes ganes, tenint en compte que en aquestes alçades de la temporada tots els partits són molt competits


CADET B 2-1 Blanes

Victòria molt treballada del Cadet B, que va capgirar un marcador advers i va saber patir fins al final. El conjunt de Barnadas i Casas va trobar a faltar encert de cara a porteria per marcar el gol de la tranquil·litat. 


Jàbac Terrassa 3-2 CADET A

El Jàbat va sortir més endollat i va marcar de córner al primer minut. El domini local va continuar i van situar el segon al minut 12. Mica en mica, el Cadet A va entrar dins del partit però no arribava amb perill, intentava combinar i superava la pressió inicial. A la segona part va mantenir-se el control olotí i gràcies a un xut llunyà es van retallar diferències (2-1). Malauradament, al cap de dos minuts els vallesans van anotar el tercer en una jugada d’estratègia. El duel es va trencar més i van aparèixer espais, fet que els nostres van aprofitar per aconseguir el 3-2. Un gol que no va ser suficient per sumar cap punt.


JUVENIL B 4-4 La Cellera

Un partit molt desordenat en el qual el Juvenil B va tenir el domini de la possessió i la Cellera va fer més mal al contraatac. Els de Luque i Barranco no van saber defensar bé les seves contres, ni els espais ni les vigilàncies. Tot i això, l’equip va mostrar caràcter per poder empatar un resultat un resultat molt advers. 


Palamós 0-2 JUVENIL A

Un cara a cara en el qual la intensitat va ser la clau de la victòria. La primera meitat no va tenir un dominador clar, però en els últims minuts el Juvenil A va poder generar més joc. A la segona meitat, els de Sánchez i Duran van obrir el marcador a través d’un servei de cantonada. Es van defensar amb molt d’ordre i criteri i fruït daixò va arribar el segon en un contraatac.

Foto portada: JM Buxasas

–> LA PROPERA JORNADA:

partitsFB25-26Març

Leave a Reply