Ningú va dir que fos fàcil (OLOT 2-3 St Andreu)

Primera derrota de la temporada a casa de la Unió Esportiva Olot, que hi posa bon joc però acaba martiritzat per l’encert del Sant Andreu en el tram final. Els gols de Dembo i Sergio Álvarez, que després ha pogut sentenciar, ens donaven un avantatge que no hem pogut administrar davant la fe andreuenca. No hi ha temps per lamentar-se, cal aixecar el cap i reaccionar al camp del Granollers. 

Ni abans tan bons ni ara tan dolents. Tots els equips travessen moments delicats durant una temporada i sembla que ara li toca viure-ho a l’Olot, que encadena dues desfetes seguides. La d’avui ha estat una clatellada inesperada, que fa mal més per la forma que pel fons, ja que l’actuació dels nostres jugadors ha estat prou destacable. Primers minuts de clar domini local, amb un Blázquez especialment actiu pel carril dret i un Dembo amb l’espurna de les seves millors tardes. Precisament els dos han estat protagonistes de la diana que obria la llauna; el de Besalú serveix de banda, Sergio la prolonga i el gambià l’engalta tal com ve, toca el pal i barraca (27′). Cinquè gol de Dembo a la lliga. Just després, Sergio Álvarez ha tingut el segon però el seu tir, tot potència, ha sortit fregant el travesser. A l’altra banda, poques arribades però clares, sobretot una de Sekou que ha definit malament quan ho tenia tot a favor.

La represa ha arrencat de la millor manera per als nostres interessos, ja que ben aviat Sergio Álvarez ha ampliat el marcador. Ha estat en una jugada de Dembo, omnipresent, que ha obert a la banda esquerra de l’atac per al veneçolà, que ha finalitzat amb col·locació al pal llarg de Segovia (48′). El mateix Sergio ha perdonat el tercer després d’una altra bona acció de Blázquez per la banda. El Sant Andreu, però, també s’hi jugava molt aquesta tarda i ha començat a despertar. Sekou ha retallat distàncies caçant una pilota dins l’àrea en una jugada d’estratègia (58′). Aquí, novament, hem pogut ampliar la renda amb una ocasió per a Sergio, però el seu xut amb la dreta ha sortit massa escorat. S’han crescut els quadribarrats, empesos per una sorollosa afició, i han trobat el premi de l’empat amb un gran gol de Jorge Muñoz, que l’ha enganxat de meravella sense deixar-la botar (74′). Calderé volia els tres punts i ha fet entrar Uri i Kike per aportar més frescor en la parcel·la ofensiva. També volia colar-se al play-off Mikel Azparren, que ha canviat Sekou per un Toro que acabaria sent decisiu. I és que amb l’Olot buscant el tercer, els visitants s’han plantat a l’àrea de Ginard per culminar la remuntada; centrada al primer pal i rematada de primeres de Toro (87′). Un cop dolorós, una fuetada difícil d’explicar. El fortí olotí també és humà i avui hem viscut la creu del futbol. Ens hem de quedar amb els aspectes positius; el joc de l’equip, el suport de l’afició… i que encara som líders! El coixí es redueix, és cert, però ara és quan s’ha de demostrar la valentia i els pebrots d’aquesta plantilla. Ara, passant aquesta “mala ratxa” és quan més pinya hem de fer. Tots a una per tombar el Granollers, tots a una per lluitar pel campionat. Perquè encara MIREM AMUNT!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ginard, Jose (c), Bigas, Blázquez (Alfredo, 85′), Roger, Marc Mas, Èric (Uri Santos, 75′), Micaló, Sergio (Kike, 80′), Dembo i Héctor.

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Dalmau, Carroza, Noguera, Jorge, Arjona, Guerrero (c) (David López, 57′), Sekou (Toro, 68′), Luismi i Juanan (Maruan, 81′).

Gols: 1-0, Dembo (27′), 2-0, Sergio (48′), 2-1, Sekou (58′), 2-2, Jorge (74′), 2-3, Toro (87′).

Àrbitre: Gerard Castellet Julià. Ha amonestat Llamas, Arjona, David López, Noguera i Segovia (Sant Andreu).

Incidències: partit corresponent a la jornada 30 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió amb la presència de 1.251 espectadors a l’Estadi Municipal, un centenar arribats des del barri barceloní. 

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply