La jornada al futbol base (1 i 2 abril)

LES CRÒNIQUES

El primer cap de setmana del mes d’abril ens ha portat uns números de 4 victòries i 7 derrotes per als equips que conformen la Fundació UE Olot. A continuació analitzem el més destacat de la jornada:

ALEVÍ D 8-2 Figueres 

Molt bon partit de l’Aleví D, que va sortir amb molta intensitat i sacrifici des del principi. Cal destacar la primera i la tercera part dels de Fortet i Ketxa, ja que van saber trobar espais i alternar el joc per dins i per fora aprofitant bones jugades per marcar fins a vuit gols.

Bons Aires 4-8 ALEVÍ C

El partit va començar igualat però poc a poc els olotins van anar guanyant domini i van aconseguir dos primers gols a la primera part. A la segona i tercera part es va eixamplar aquest domini, controlant el joc i sense concedir amb prou feines ocasions al rival. Aleshores, el resultat era contundent (1-8). A la quarta part, els de Corominas i Caballero van continuar generant ocasions que no van transformar i fruit de la relaxació, els gironins van acostar-se una mica en el marcador final,

ALEVÍ B 1-4 Llagostera 

Derrota de l’Aleví B que entrena jordi Delgà i Sergi Genís davant del Llagostera en un enfrontament disputat al camp del Morrot.

Figueres 6-0 ALEVÍ A

Un resultat molt enganyós, ja que en la primera part l’Aleví A va ser dominador de la pilota però els locals els van enganxar en una contra per col·locar l’1-o. Al segon quart, els de Banús i Morchón van sortir a buscar el gol i després de perdonar una ocasió molt clara van rebre un altre càstig (2-0). Just després, una altra gran oportunitat olotina va desembocar amb un contraatac del Figueres, que va anotar el tercer. En la recta final, la UEO no va ser capaç de reaccionar i alguns errors en defensa, propis de la desconcentració i desmotivació, van permetre als de Vilatenim marcar tres gols més.

Santjoanenc 5-2 INFANTIL C

Partit de descontrol total i desconnexió important de l’Infantil C. L’ajuda d’alguns alevins van permetre gaudir d’una segona part molt bonica en la qual es van perdonar claríssimes ocasions de gol. El bloc d’Obrador i Ferrés no van estar encertats i no cal donar-hi més voltes.

INFANTIL B 0-2 Baix Ter

Bon partit de l’Infantil B; tot i la derrota, els jugadors van signar una actuació molt complerta. Es van crear ocasions per poder marcar però no es va trobar el camí del gol. El Baix Ter va marcar les dues dianes de forma consecutiva i va deixar el duel molt difícil de remuntar. Tot i això, els d’Ayats i Gratacós, que tenien diverses baixes que van obligar a cridar alguns alevins, van lluitar i van tenir opcions per reduir distàncies.

INFANTIL A 1-2 Boscdetosca

Partit molt disputat i igualat entre dues maneres d’entendre i jugar al futbol. Dues individualitats van decantar el duel a favor dels visitants. L’Infantil A va tenir molta possessió i control, però va ser insuficient per crear ocasions de gol. Una derrota que significa un cop dur, però els tècnics estan convençuts que continuaran lluitant fins al final per quedar el més amunt possible.

CADET B 2-0 Roses

Important victòria contra un rival directe en la lluita per la salvació. Va ser un partit en el qual el Cadet B va obrir el marcador ben aviat i semblava que seria un triomf plàcid. Però no va ser fins al final del partit que els de Barnadas i Casas que van poder situar el 2-0. El Roses amb prou feines va generar ocasions però va incomodar molt el joc.

Sabadell 3-1 CADET A

Els primers minuts van ser molt disputats per part dels dos equips. A partir del minut 10, el Cadet A va realitzar els millors minuts de la temporada, portant el ritme del partit i generant fins a set clares oportunitats. Malauradament, només en va entrar una. El cansament ja es va notar al final de la primera part i només iniciar la represa, el Sabadell va marcar l’empat. Els locals, més frescos física i mentalment, els van passar per sobre i tot seguit van anotar dos gols més i el matx ja no va tenir més història.

JUVENIL B 3-4 Llagostera 

Un enfrontament molt intens i competit. Els de Luque i Barranco sabien les debilitats del contrari però la falta d’encert de cara a porteria els va condemnar. A la segona part, el Juvenil B va pecar d’un cert desordre defensiu que va provocar accions de perill per part dels llagosterencs. Cal seguir treballant i animar a uns jugadors que es van buidar dins del terreny de joc.

JUVENIL A 1-0 Mataró

Un inici molt intens dels dos equips, amb uns primers minuts favorables al Mataró, que tenia possessió de la pilota i creava més perill. A mitjans de la primera part, el Juvenil A va agafar el timó del partit, imposant el seu joc i disposant d’arribades a l’àrea per les bandes. La represa va començar molt bé per als de Duran i Sánchez, que van obrir la llauna amb un xut ras des de fora  l’àrea. Els minuts finals van ser de pressió dels maresmencs, que que van deixar molts espais a darrere que no va saber aprofitar el conjunt local. Tot i això, el duel va acabar amb victòria olotina i els tres punts es van quedar al Morrot.

–> LA PROPERA JORNADA: 

partits8-9Abril

 

 

Leave a Reply