La jornada al futbol base (13 i 14 maig)

LES CRÒNIQUES

És dimarts i per tant, protagonisme per als més menuts de la casa, els equips que conformen la gran família de la Fundació UE Olot. Un cap de setmana prou positiu a nivell de resultats amb 6 victòries, 1 empat i 3 derrotes. Voleu saber com va anar cada partit al detall? Tot seguit en fem cinc cèntim:

Cassà 7-3 ALEVÍ D

Un matx molt discret dels de Fortet i Ketxa, que tot i tenir el domini de la pilota no va treballar amb la intensitat necessària i ho va pagar davant d’un rival més inspirat.

ALEVÍ C 1-7 Sant Ponç

L’Aleví C va plantar cara durant molta estona davant del líder del grup. Les dues primeres part van ser molt igualades i amb poques ocasions als dos costats. El resultat al descans era de 1-2. A la tercera part, el bloc de Corominas i Caballero va sortir fort però va perdonar opcions clares. En canvi, els gironins van aprofitar-ho per fer mal en descuits de la defensa i van col·locar un resultat més contundent del que va reflectir el joc.

Tordera 2-3 ALEVÍ B

El duel començava amb control dels torderencs, fins que una contra ràpida l’Aleví B va poder obrir la llauna. El partit es va igualar i en les dues últimes parts van ser els de Delgà i Genís qui van portar la batuta. Moltes ocasions que entre els pals i la precipitació dels olotins van deixar un ajustat 2-3.


ALEVÍ A 2-1 Baix Ter

Després d’unes jornades sense, els de Banús i Morchón van tornar a realitzar un partit molt complert. Un Aleví A que va tenir el control de l’enfrontament amb arribades i amb possessió de la pilota, però li va mancar precisió en l’última passada i en la rematada. El Baix Ter va aconseguir avançar-se en una bona jugada col·lectiva, però la reacció dels olotins va ser extraordinària. Van poder empatar i marcar el gol de la victòria in-extremis, quedant-se amb el triomf al camp del Morrot de forma agònica.


Les Preses 0-2 INFANTIL B

L’Infantil B va controlar la situació en el primer temps però sense tenir un domini clar. El primer gol va arribar molt aviat i el segon va donar tranquil·litat al conjunt d’Ayats i Gratacós. La segona part va ser monopolitzada pel contrari, que podria haver marcat algun gol perfectament. Als garrotxins els va costar combinar i treure la pilota des del darrere. Al final, victòria en una actuació discreta dels nostres jugadors. 


Unió Girona 0-4 INFANTIL A

Partit controlat de principi a fi. Un camp de petites dimensions va provocar que hi haguessin pocs espais i pèrdues en les passades. En el transcurs del matx, l’Infantil A va anar trobant solucions ofensives per les bandes i va poder generar moltes ocasions de gol. Un resultat just i merescut que podria haver estat més ampli tenint en compte el bon joc desplegat per als de Ketxa i Barris.


CADET B 6-3 Les Preses

Molt bon partit del Cadet B, que va superar Les Preses capgirant un gol inicial. A base de bon joc, els de Barnadas i Casas van anar produint arribades fins a situar un marcador de 5-1. Dues dianes seguides dels presencs, però, van posar emoció en el tram final de l’enfrontament. El sisè gol va tanca un derbi que dóna la permanència matemàtica als olotins i deixa els visitants amb un peu fora de la categoria.


CADET A 1-1 Manlleu

El Manlleu va arrencar fort, creant perill entre línies i per fora, però mica en mica el Cadet A va anar despertant. Es van anar acostant a la porteria rival fins a marcar l’1-0 al minut 35. A la represa, els osonencs van buscar el gol amb insistència davant d’un conjunt molt ben posat sobre el camp. Al minut 60, els visitants van igualar el duel en una falta lateral. A partir d’aquí, el partit es va trencar i els dos conjunts van disposar d’ocasions per trencar l’empat; el Manlleu a pilota aturada i els de Botella i Serrado en perillosos contraatacs.


Llançà 0-2 JUVENIL B

Bon partit del Juvenil B, que va dominar diverses situacions del joc. Als de Luque i Barranco els va faltar profunditat en la primera part, aspecte que van trobar a la represa per obtenir els dos gols i endur-se els tres punts de l’Alt Empordà. 


Lloret 2-1 JUVENIL A

El Juvenil A va sortir molt desconnectat al partit i el Lloret es va avançar amb dos gols després de dos errors greus en defensa. Tot i això, els de Sánchez i Duran van tenir ocasions per remuntar, però finalment la falta d’encert va evitar que poguessin puntuar al municipi de la Selva Marítima.

Foto portada: JM Buxasas

–> LA PROPERA JORNADA:

 

 

Leave a Reply