C.A. Garrotxa, grans triomfadors de la Copa Emporion

Els dos conjunts del Club Atletisme Garrotxa, el Blau i el Groc, van participar aquest cap de setmana a la Copa Emporion de Santa Cristina d’Aro, un torneig territorial de futbol 7 en el marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. El club olotí va mantenir el seu bon to aconseguint el títol de plata i un segon lloc d’or al Baix Empordà.

El Blau va quedar primer del Grup A amb 6 punts després de superar Junts i Endavant (5-0) i els Astres (0-6). Pel que fa al Groc, enquadrat en el Grup B, va obtenir 4 punts després de guanyar a la UE Figueres Vermell (0-3) i d’empatar contra la Fundació MAP Negre (1-1). En la següent ronda, corresponent al Grup Or, el C.A Garrotxa Blau va quedar segon amb 4 punts després de perdre de forma ajustada contra la Fundació MAP Blanc (2-3) i de vèncer amb claredat  la Fundació MAP Negre (0-5). D’altra banda, el C.A Garrotxa Groc, pertanyent en el Grup Plata, va tombar la UE Figueres Vermell (0-2) i també al Junts Endavant (1-0), quedant primer de grup amb 6 punts.

Després del subcampionat en el MIC Integra, el conjunt garrotxí va tornar a mostrar el seu potencial i va donar la talla en la Copa Emporion, comptant la majoria dels seus partits per victòries en els dos conjunts de la disciplina. Enhorabona, C.A Garrotxa! Junts més forts!

Leave a Reply