Èric Vilanova i Sergio Álvarez no continuaran a la UEO

La Unió Esportiva Olot no compta amb Èric Vilanova ni amb Sergio Álvarez per a la temporada vinent a Segona B. El migcampista olotí ho tindria difícil per disposar de minuts i, malgrat que estarem pendents de les seves evolucions, hem optat per la desvinculació. D’altra banda, el davanter veneçolà tampoc entra en els plans del nou projecte, en el qual s’apostarà per altres perfils atacants, després d’ajudar-nos amb els seus gols en la consecució de l’ascens.

Sempre sap greu acomiadar-te dels jugadors però el cas d’Èric Vilanova encara més pel fet de ser de la casa. El jove del planter, que acumulava cinc temporades al club amb diverses cessions a Figueres, Besalú o Girona juvenil, no seguirà el curs vinent a la plantilla de la UEO. Un jugador que va debutar a Tercera Divisió amb Rodri la temporada 2011-12, concretament al camp del Júpiter, i que ha anat progressant i cremant etapes amb nosaltres. Ara, però, no podem garantir-li continuïtat i el que volem és que sigui un futbolista important, que es senti protagonista dins de l’equip i que demostri el talent i la visió de joc que atresora. Evidentment, estarem pendents del seu rendiment i deixem la porta oberta a tornar-nos a trobar en un futur. L’altre jugador que causa baixa és Sergio Álvarez, punta sud-americà que va arribar l’estiu passat procedent del CE Farners (1a Catalana) i que ha sorprès gratament, especialment en la primera volta. Els 14 gols que ha marcat, la contundència dins l’àrea i el joc d’esquenes del veneçolà han estat factors clau per aconseguir el títol. Ara, però, la secretaria tècnica i el cos tècnic volen apostar per altres jugadors en la parcel·la ofensiva i Álvarez no entra en aquesta conjuntura. Als dos els desitgem tota la sort del món en els nous reptes que els esperen, dels quals estem convençuts que seran plens d’èxits i bons moments.

Gràcies Èric, gràcies Sergio! Ja formeu part de la nostra història, immensament agraïts per la vostra feina!

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply