Carles Mas (Girona FC), reforç de luxe a la defensa

La Unió Esportiva Olot es garanteix la incorporació d’un dels defenses més cobejats de la província. Carles Mas, de 24 anys, arriba del Girona FC després de la cessió al CF Gavà i compta amb més d’una trentena de partits a Segona A amb el club gironí. Un central esquerrà amb contundència, seguretat i bona sortida de pilota per complementar l’eix defensiu. El banyolí serà presentat demà dimecres a les 19h a l’Estadi. 

Amb l’arribada de Carles Mas Bacardit (27-02-1993, Banyoles) es fa realitat un vell somni de la secretaria tècnica. Es tracta d’un central esquerrà amb traça per treure la pilota controlada des del darrere però també amb l’agressivitat i el físic necessari per aturar els perillosos davanters de Segona B. De fet, aquesta temporada ja ha jugat a la divisió de bronze a les files del CF Gavà, just després de recuperar-se d’una important lesió al genoll. Amb el Girona FC, el del Pla de l’Estany ha flirtejat amb el futbol professional disputant 26 partits de lliga a Segona A, sis de Copa del Rei i un en el play-off d’ascens. Mas, format a les categories inferiors del club gironí, va debutar a la categoria de plata un 8 de juny de 2013 en un Girona-Real Madrid Castilla i ha militat al conjunt de Montilivi durant les cinc últimes campanyes. Per a l’Olot, es tracta d’un perfil desitjat i específic que s’ha de convertir en una peça bàsica en l’entramat defensiu al costat dels Jose, Barnils i companyia. Un jugador encara jove que té possibilitats de fer carrera en el món del futbol i que és una sort i un luxe que el puguem gaudir a la Garrotxa. Novament, un futbolista que s’emmarca en la política UEO: joventut, proximitat, superior categoria i moltes ganes de reivindicar-se. Demà a les 19h, presentació del cinquè reforç a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

Benvingut a la UEO, Carles! Sort i encerts en aquest nou repte!

Carles Mas: “En Sergi Raset va ser el primer que em va donar l’oportunitat per acostar-me al futbol professional al Girona FC, aquest ha estat un dels motius per fitxar per l’Olot. Estic convençut que serà un gran any, si més no ens deixarem la pell per fer una bona temporada. Tinc molts companys que m’han parlat molt bé del club, és seriós, professional i té una gran afició. A més, la UEO és un equip de la terra i això m’ha donat un plus de motivació per venir. Em considero un central contundent, que em col·loco bé en defensa però que també m’agrada sortir amb la pilota controlada quan cal”. 

Leave a Reply