Aquest dijous, reunió informativa al Casal Marià

La Unió Esportiva Olot celebrarà aquest dijous 6 de juliol la trobada informativa amb socis i abonats per presentar els eixos principals de la nova temporada, tant en l’àmbit social com esportiu. La reunió tindrà lloc al Casal Marià de la ciutat olotina a partir de les 19.30h. L’acte comptarà amb la presència dels membres de la junta directiva, així com del nou tècnic i alguns components de la plantilla del primer equip. 

S’hi explicaran els projectes, seccions i novetats que ofereix el club per al curs que estem a punt d’arrencar, vertebrats en la campanya d’abonats que estem a punt de llançar. La incorporació del futbol femení, la creació de l’Escola de Futbol UE Olot o la vinculació amb el Club Atletisme Garrotxa i l’Atlètic Olot són alguns dels punts que presentarem davant de la nostra massa social. Després d’aconseguir l’ascens de categoria, també posarem al dia el nou projecte a Segona B, encapçalat per Martín Posse i Pablo Rotchen, repassant l’estat actual de la plantilla i l’arribada dels nous reforços. No hi falteu, us hi esperem!

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply