El timó de Llançà ens guiarà un curs més

La Unió Esportiva Olot i Hèctor Simón es posen d’acord i refermen el seu compromís per una temporada més. El migcampista empordanès, peça clau en l’ascens a Segona B, complirà la quarta campanya a la Garrotxa, on ja ha superat el centenar de partits. La seva experiència, criteri i qualitat amb la pilota als peus seran indispensables per afrontar amb garanties el retorn a la divisió de bronze. 

Als seus 33 anys, Hèctor Simón encetarà la quarta temporada a la UEO, en el qual ja s’ha convertit un referent en el centre del camp. Amb 105 enfrontaments de vermell, el llançanenc sap el que demana la categoria; ritme, pausa, acceleració, passada i fins i tot arribada a l’àrea. De fet, en l’últim any a Tercera Divisió, Simón s’ha mostrat més prolífic que mai en l’aspecte golejador anotant fins a nou gols. A més, es dóna la casualitat que va coincidir amb Martín Posse, el nou tècnic, en la seva etapa com a jugador al RCD Espanyol. La renovació d’Hèctor és la dotzena de la plantilla actual (Ginard, Bigas, Blázquez, Jose, Micaló, Roger, Kike, Alfredo, Dembo, Marc Mas, Uri Santos), de moment complementada amb cinc fitxatges (Masó, Barnils, Guzmán, Pedro del Campo i Carles Mas).

Gràcies Hèctor per mantenir-nos la fidelitat, la batuta és teva! El far que ens ha guiar!

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply