Les noies prenen la paraula

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia la nova secció de futbol femení que s’incorpora de cara a aquesta temporada. Una seixantena de noies, repartides en quatre franges d’edat, participaran del nou projecte, que pretén arrelar-se a la ciutat amb els valors i compromisos del club. El punt de partida de l’esperit femení serà el duel amistós d’aquest dimecres contra el primer equip del FC Barcelona (18.30h). 

En la roda de premsa d’aquest migdia, celebrada a la sala de premsa de l’Estadi Municipal, el president Joan Agustí destacava la rellevància de la creació d’aquesta secció: ” És un honor i una alegria immesa poder presentar el futbol femení. És un projecte de club i de ciutat molt important, que arriba en el moment que hem tingut les instal·lacions necessàries per fer-ho”.  Agustí també ha recalcat que arriben al femení “per sumar i no per restar” i ha fet un reconeixement a clubs com La Canya, Les Preses, Sant Esteve o Vall d’en Bas, que han realitzat amb èxit aquesta tasca difícil i complicada en els últims anys. Una activitat que entronca amb la filosofia del club i que, de retruc, pot servir per augmentar la massa social: “El futbol femení mantindrà els mateixos valors i compromisos que es practiquen al club. Competir, formar-se, aprendre i representar el cent per cent de la nostra ciutat, sempre amb el màxim respecte. Tenim obertes les portes per a totes les noies de qualsevol edat. Ens agradaria que més dones es fessin sòcies de l’Olot, volem ser el club de tots i de totes”, ha afegit el president.

Manel Fernández (directiu UEO), Moisès Dubé (coordinador) i Joan Agustí (president UEO)

El coordinador dels equips femenins és Moisès Dubé, amb una llarga experiència al Sant Esteve d’en Bas, que considera de gran magnitud el projecte que s’està coent: “Tindrem un sènior femení, un cadet-juvenil, un aleví-infantil i un benjamíNomés hi ha quatre o cinc clubs a la província de Girona amb una estructura de futbol base tan ben feta com la que volem començar aquí”. Dubé també ha assenyalat que volen seguir la línia de valors i compromisos mostrats per la UE Olot, “molt important per arrelar-se i promocionar-se a la ciutat i a la comarca”.

Una roda de premsa que també ha servit de presentació del partit d’aquesta dimecres entre el sènior femení de la UEO (Segona territorial) i el FC Barcelona, que fa un stage a la Garrotxa i, malgrat no disposar de les jugadores internacionals, aprofitarà per agafar rodatge i minuts. Serà un duel històric, el d’aquest dimecres a les 18.30h (entrada gratuïta), el primer de futbol femení en els 96 anys d’història del club. Una tarda en la qual també sortejaran samarretes oficials del Barça i també de la UE Olot entre els assistents. No hi falteu! Esperit femení!

 

 

 

Leave a Reply