Vilatenim els posa a prova

Cinquè partit de pretemporada per a la Unió Esportiva Olot, que demà al vespre (20.30h) es desplaça a l’Alt Empordà per enfrontar-se a la UE Figueres. Posse vol retrobar-se amb els gols i les bones sensacions davant del bloc de Chicho Pèlach, que ha pescat a Manlleu i la Jonquera per mantenir la competitivitat dels últims anys. Serà un dia especial per a Pedro Del Campo, que tot i ser baixa per lesió retorna al que ha estat casa seva durant set temporades. Kike i Barnils tampoc jugaran. 

Nova estació de la pretemporada de la UEO, superada una setmana d’alt voltatge. Després d’enfrontar-nos a gegants de la talla del RCD Espanyol i del Nàstic de Tarragona, i també de patir una dolorosa eliminació de la Copa Catalunya a Palamós, arriba un nou examen estiuenc per als nostres futbolistes. L’equip està treballant tranquil i conscienciat per retrobar la pólvora defensiva (les ocasions hi són, per tant la preocupació és relativa) i també per refermar la idea futbolística que es vol implementar. I és que només queden 18 dies per a la visita al Rico Pérez d’Alacant i el tren de la Segona B no espera a ningú. Anem forjant la nostra identitat, el què i el com ho volem fer.

El rival d’aquest dijous és la UE Figueres, reeditem el derbi gironí de tota la vida contra un conjunt que va acabar la temporada en 9a posició amb 50 punts. Han marxat Revert, Quimo, Casanovas i sobretot Pedro Del Campo, capità i emblema unionista durant 223 partits, que ara defensa la samarreta vermella i que no podrà jugar per una sobrecàrrega. Chicho, tècnic jove però sobradament preparat, s’ha envoltat d’homes de pes a la rereguarda com el garrotxí Albert Canal, Bofill i el porter Aroca (Manlleu) més talent i recursos ofensius amb Joan Pons, Aleix Feixas (La Jonquera) o Gil Muntadas (Pobla). Els Ritxi, Grau, Maik i Cunill seguiran posant el seu ofici al benefici del grup.

El partit, l’únic d’aquesta setmana per a l’Olot, es disputarà aquest dijous 3 d’agost a les 20.30h a l’Estadi Municipal de Vilatenim. L’entrada per als socis del club figuerenc serà gratuïta, mentre que pels no socis costarà 10€. Us esperem a la capital de l’Alt Empordà!

Precedents

Figueres-Olot i Olot-Figueres és el derbi gironí per excel·lència. Tenim nombrosos precedents al llarg de la història, però els més recents ens duen un empat a Vilatenim (1-1) i una victòria olotina in-extremis (3-2) en el darrer campionat de lliga de Tercera Divisió. Pel que fa a precedents de pretemporada, l’estiu passat els figuerencs van eliminar-nos de la Copa Catalunya en la tanda de penals (2-2).

Baixes: Kike Sánchez, Barnils i Pedro (lesió)

Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply