L’Esperit Femení ha vingut per quedar-se (UE OLOT 0-17 FCB Femení)

Prop de mig miler d’aficionats viuen en directe el debut històric del sènior femení de la Unió Esportiva Olot en una tarda amb pluja de gols. El Barça femení, un equip de primera línia europea, ha imposat la seva superioritat davant del conjunt de Moisès Dubé, que s’ha esforçat al màxim per donar una bona imatge després de només una sola sessió d’entrenament. 

La diferència de categoria i de potencial estava clara i tothom sabia que el resultat era l’última cosa que s’havia de mirar en un dia com avui. Una jornada inoblidable que quedarà guardada en la memòria de totes aquestes noies que s’han enfrontat a tot un gegant com el FC Barcelona. El conjunt de Fran Sánchez, que fa un estada a la Vall d’en Bas, ha ofert un onze barrejant jugadores del primer equip (menys les internacionals) i d’altres del filial, que han mostrat qualitat i ganes d’agradar al míster. L’Olot s’ha defensat com ha pogut però és evident que el poc ritme de competició (només un sol entrenament) tampoc ha ajudat a aguantar el ruixat, literal i metafòric. El resultat al descans era de 0-8 amb Irene, Teresa i la brasilera Andressa repartint-se les dianes.

A la represa, els dos equips han anat rotant les jugadores i les blaugranes hi han posat encara més intensitat amb noies joves i descarades. La sortida ha estat fulgurant amb tres gols en cinc minuts. Entre Candela i Pina han deixat el matx vist per sentència i la pluja de gols no s’ha reactivat fins els últims minuts. Res a retreure per a les de Moi Dubé, que ho han donat tot, fins i tot han disposat d’alguna oportunitat i han regalat minuts per a tothom. El públic, amb uns familiars i amics entregats, ha ovacionat l’entrega i la il·lusió de les noies en el primer duel d’una secció que es vol consolidar com una de les referències a la província. Més de 500 persones han demostrat que el futbol femení està ben viu a la Garrotxa i que és l’hora de seguir-lo fent bategar. Ja som aquí… i hem vingut per quedar-nos!

FITXA TÈCNICA

UE Olot femení: Caballero, Prat, Castañer, Payola, Expósito, Helena Pujolar, Duran, Santos, Obrador, Ventura i Eva Martí (c). També han jugat: Sánchez, Laura Pujolar, Faja, Marta Jose (ps), Paulina, Badia, Blasco, Dos Santos, Galeote, Rabionet, Torres i Solà.

FCB Femení: Ràfols (c), Gemma, Berta Bou, Ruth, Melanie, Bussaglia, Ainhoa, Andonova, Teresa Morató, Irene i Andressa Alves. També han jugat: Helena, Andrea (ps), Torrodà, Laura, Pina i Candela.

Gols: 0-1, Ruth (2′), 0-2, Irene (9′), 0-3, Teresa Morató (18′), 0-4, Irene (20′), 0-5, Teresa Morató (24′), 0-6, Andressa de penal (32′), 0-7, Andressa (37′), 0-8, Andonova (39′), 0-9, Candela (46′), 0-10, Pina (47′), 0-11, Pina (49), 0-12, Pina, (57′), 0-13, Ainhoa (70′), 0-14, Irene (78′), 0-15, Laura (85′), 0-16, Torrodà (88′), 0-17, Teresa Morató (89′).

Àrbitre: Jan Cobos.

Incidències: primer partit de pretemporada de la història del futbol femení de la UEO amb la presència d’uns 500 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. 

Fotos: FC Barcelona

 

Leave a Reply