Campions a l’Estany!

La Unió Esportiva Olot s’emporta per tercer estiu consecutiu el Torneig de l’Estany organitzat pel CE Banyoles. Els de Martín Posse no han vist porteria durant els dos partits, però han estat els més inspirats des dels onze metres per proclamar-se campions del triangular. L’única taca, les lesions de Dembo i el jove Lluís Aspar. Aquest divendres, últim test abans de la lliga amb la visita del Girona FC en l’homenatge a Abel Solé. 

El primer partit de la tarda l’hem jugat contra la UE Figueres, rival el qual ja vam superar la setmana passada. Els olotins han entrat amb força i han disposat de bones arribades d’Héctor, Marc Mas i Jordi Masó. Tot plegat abans de de la lesió de Dembo, el genoll del qual li ha fet un mal gest i ha hagut d’abandonar el camp amb signes de dolor. Ivan Guzmán, amb un tir prop de la creueta, ha estat l’últim a provar-ho abans de la loteria dels penals. Aquí, el porter Moha s’ha erigit en l’artífex aturant el xut de Ritxi. I és que ni Pedro del Campo, contra el seu ex, ni Héctor Simon han fallat des dels onze metres, mentre que Gil Muntadas l’ha enviat als núvols. En el segon enfrontament, CE Banyoles i UE Figueres han empatat a un. Ignasi ha avançat els amfitrions des del punt de penal, però just després ha empatat Èric Pimentel. En la tanda de penals, més fortuna per als de Vilatenim.

I ja en el tercer i definitiu partit, CE Banyoles i UE Olot també han igualat les forces, malgrat que el nostres domini ha estat abassegador, fent valer la superior categoria i resistència física. Alberto Toril ha tingut la més clara, que ha desviat el porter local amb una intervenció de mèrit. També hem creat perill a pilota aturada, especialment Jose Martínez, que amb la seva testa hauria pogut obrir la llauna. En els últims minuts també s’ha deixat veure un Alfredo descaradíssim, que ha caçat amb falta de forma reiterada pels banyolins. En els penals, Nacho, Toril i Roger Vidal no han perdonat, mentre que el Banyoles ha errat el seu primer llançament. Així doncs, un nou títol del Torneig de l’Estany a la butxaca i ja en van tres de seguits. La següent prova serà aquest divendres, un autèntic partidàs a l’Estadi amb la visita del Girona FC, que també servirà d’homenatge al gran capità Abel Solé, retirat després de 12 temporades i essent el jugador amb més partits al club (437). Veniu a viure una tarda molt especial!

FITXA TÈCNICA

Alineació contra UE Figueres (0-0, 2-0 als penals): Moha, Micaló, Barnils, Carles Mas, Bigas, Héctor (c), Masó, Guzmán, Dembo (Nacho Pérez, 37′), Pedro i Marc Mas.

Alineació contra CE Banyoles (0-0, 1-3 als penals): Sacrest, Arumí, Jose (c), Aspar (Pujadas, 6′), Barnils, Micaló (Masó, 28′), Roger Vidal, Nacho Pérez, Alfredo, Toril i Uri.

Incidències: triangular corresponent a la 48a edició del Torneig de l’Estany celebrat a l’Estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles amb la presència d’uns 250 espectadors.

 

Leave a Reply