Gran punt de partida (Hércules 1-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot veu premiat amb un punt l’excel·lent treball realitzat al Jose Rico Pérez en la reestrena a la categoria de bronze. Marc Mas, en un magnífic contraatac dirigit per Guzmán, ha obert la llauna a la represa, però Juli ha empatat per l’Hércules en una jugada aïllada. Posada en escena remarcable dels de Posse, que el proper dissabte rebran el Sabadell a l’Estadi Municipal amb la intenció de seguir omplint la pica. 

Amb la mel als llavis. Vist en fred, un empat al camp de l’Hércules es pot considerar un resultat boníssim. Vist en calent, la sensació és que han volat dos punts després de la diana de Marc Mas i el control defensiu ofert per l’equip. El duel ha començat amb un Olot sense cap tipus de complex que s’ha apoderat de la pilota. Amb un sistema de 4-3-3, i el debut de Pedro del Campo a Segona B, el grup ha lluitat de forma cohesionada i solidària. Guzmán i Héctor s’han animat amb tirs des de la distància abans que l’Hércules donés els primers senyals de vida. Els de Siviero, novament amb la pressió afegida d’estar entre els candidats al play-off, ha inquietat especialment en les centrades laterals amb un Chechu omnipresent. El gironí n’ha tinguda una de cap, com també Peña i Juli, aquest últim ha topat amb un segur Xavi Ginard. No s’arrugaven els garrotxins, que han disposat d’un altre intent en un llançament de falta de Nacho amb posterior rematada de Masó, invalidada per l’àrbitre per posició antireglamentària. Descans amb un primer temps ben disputat i amb una UEO amb les idees clares i esperant el moment per donar la sorpresa.

Els alacantins, animats per una exigent afició, han sortit dels vestidors apretant de valent a l’àrea visitant. Però curiosament, quan pitjor ho estàvem passant ha arribat el gol de Marc Mas. Ivan Guzmán, tot verticalitat, intercepta una pilota en la sortida de la defensa, condueix una contra de llibre i assisteix per al killer silenc, que defineix a l’esquerra del porter Falcón (62’). Era un cop d’autoritat i una recompensa a la tasca fosca però constant dels homes de Posse. Estava cantant que l’Hércules posaria tota la carn a la graella… i així ha estat. Han entrat Pepelu i Moha per continuar l’ofensiva a la porteria de Ginard. Un xut rebotat de Chechu ha estat a punt de significar l’empat abans que Juli, en una pilota dividida després d’un refús de Blázquez, marqués des de dins l’àrea amb la cama dreta (78’). Un punt era un punt, així que hem optat per nedar i guardar la roba. Amb els canvis de Roger Vidal i Carles Mas, i també el debut del jove olotí Alfredo a la categoria de bronze, hem guanyat en consistència defensiva per assegurar almenys un botí mínim de la primera sortida del curs. Satisfacció en l’expedició i la voluntat de fer bo aquest empat el dissabte que ve, a les 20h, a casa contra el CE Sabadell. Hem començat bé, però cal seguir defensant la nostra identitat amb fermesa i compromís. Enhorabona, equip! ENDAVANT!

FITXA TÈCNICA

Hércules CF: Falcón, Juanjo (Pedja, 82’), Peña, Mikel, Samuel, Checa (Moha, 57’), Chechu, Miñano, Carlos, Juli i Nieto (Pepelu, 57’).

UE OLOT: Ginard, Jose ©, Roger, Blázquez, Bigas, Masó (Roger Vidal, 85’), Guzmán (Alfredo, 79’), Héctor, Marc Mas, Nacho Pérez i Pedro (Carles Mas, 72’).

Gols: 0-1, Marc Mas (62’), 1-1, Juli (78’).

Àrbitre: Iván González González. Ha amonestat Juanjo, Mikel i Miñano (Hércules) i Masó, Guzmán i Nacho (UEO)

Incidències: primera jornada de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència de 4400 espectadors al Estadio José Rico Pérez d’Alacant.

Fotos: Hércules CF

Leave a Reply