L’hora d’empènyer

Reforçats futbolísticament i moralment tot i l’eliminació de la Copa del Reia a Múrcia, la Unió Esportiva Olot té fam de la primera victòria a la lliga, aquest diumenge (12h) contra la Peña Deportiva de Santa Eulàlia. El club eivissenc, que debuta a la categoria, és un rival directe a la classificació ja que té els mateixos punts que els garrotxins. Yeray i Guzmán són baixa per al conjunt de Posse, que vol estrenar amb bon peu l’horari matinal a l’Estadi Municipal. 

Enmig d’una setmana de moltes emocions, és el moment de mirar única i exclusivament el campionat de lliga. Murcia ja és aigua passada, si bé les sensacions a nivell de joc i d’imatge van ser realment bones. La crueltat del futbol i dels resultats ens va apartar d’una competició on teníem la il·lusió de deixar una petjada per a la història. Ja no hi som, però sí que som a Segona B, i amb voluntat de quedar-nos-hi. Això requereix regularitat, constància i encadenar victòries per allunyar-nos de les posicions de descens. És una obvietat, però cal guanyar un partit, i més contra un rival directe, per veure-ho tot amb un xic més de comoditat. Diumenge és el dia, sense més dilació.

Ens visita la SCR Peña Deportiva de Santa Eulàlia des Riu, conjunt eivissenc que s’estrena a la divisió de bronze. El conjunt de Damián Mori va obtenir l’ascens després d’agafar la plaça del Mallorca B, arrossegat a Tercera pel descens del primer equip. De la plantilla destaquem els reforços d’Alberto Górriz (Formentera), Marc de Val (Terrassa, i ex-Olot fugaç), Fran Nuñez (Somozas) o Carlos Selfa (Linense), a més de la continuïtat d’homes com Pepe Bernal, Raúl Gómez, Pau Pomar, Borja Navarro. Una victòria (1-0 contra el València Mestalla) en cinc partits és el bagatge dels balears, que han encaixat cinc gols i només n’han marcat dos, mateixos registres de la UEO. Un equip intens i lluitador que vol demostrar que no ve aquí precisament de turisme.

El partit, corresponent a la sisena jornada, es disputarà el diumenge a les 12 del migdia a l’Estadi Municipal. Ivan Guzmán i Yeray, encara tocats muscularment, són les dues absències al bloc olotí. La novetat de l’horari matinal és, com en tots els duels contra balears, per facilitat el desplaçament dels visitants. Així doncs, us esperem per fer el vermut i lligar tres punts en curt. Ja va sent hora de recompensar l’estima i l’escalfor dels aficionats, ansiosos de vibrar, botar i cantar alegries. Fem una cosa; vosaltres ompliu el camp i nosaltres fem la feina sobre la gespa. Junts més forts!

La prèvia de Martín Posse

“La Peña Deportiva és un equip sòlid i ràpid al davant, han encaixat pocs gols, tenen les idees clares i treballen bé defensivament. Estem tranquils i seguim creient que estem fent les coses bé, el treball s’està reflectint en el camp però no en els resultats. Necessitem el suport de la gent com el dia de la Copa del Rei a casa, el sentiment i l’ànim d’ajudar-nos per aconseguir la primera victòria. En general, ens creen poques ocasions i controlem els partits, generant les nostres opcions. Hem de posar més èmfasi en l’última passada, les centrades i la rematada. El compromís de tots i la idea hi és, però el futbol no deixa de ser un joc. Farem el partit que ens convingui, mantenint la forma de jugar per tenir més opcions de guanyar”

Precedents

Ni rastre de cap visita ni cap enfrontament contra la Peña Deportiva d’Eivissa al llarg de la nostra història.

Baixes: Yeray, Guzmán i Dembo (lesió)

Foto: Isaac Morchón-UE Olot

Leave a Reply