El resum de la jornada al FUTBOL BASE (21 – 22 octubre)

LES CRÒNIQUES

És dimarts, sinònim de repassar el més destacat de la jornada al planter de la Fundació UE Olot. Un cap de setmana amb 13 victòries, 2 empats i 6 derrotes, comptant la del Sant Jaume en el seu desplaçament al camp de l’Aro. Tot seguit hi donem un cop d’ull de la mà dels entrenadors:

Boscdetosca 1-3 Prebenjamí B

Partit que es va solucionar gràcies a una pressió alta i una bona amplitud de camp per robar pilotes prop de la porteria rival. El Prebenjamí B va crear moltes ocasions tallant la sortida de pilota del Boscdetosca i va realitzar bones combinacions entrant  per les bandes. El resultat, així com la possessió, va ser del tot favorable als petits olotins.

Ter-Brugent 1-10 Prebenjamí A

Boscdetosca 5-9 Benjamí E

Un enfrontament que es va posar clarament a favor del Benjamí E, amb un 0-4 al final de la primera part. Uns canvis de posició i l’excés de confiança van propiar que el Boscdetosca tornés a entrar de ple en el partit (5-5). En la quarta part, els olotins es van reactivar i van poder anotar els quatre gols restants per decidir el partit.

Benjamí B 9-1 Bescanó

Partit dominat de principi a fi per al Benjamí B, que després del primer quart ja guanyava per 4-0. La dinàmica de tot el matx va ser l mateixa: atac constant dels d’Isaac Morchón, que només van patir un lapsus defensiu que els va costar el gol del Bescanó. A seguir treballant igual.


Benjamí A 9-1 Banyoles

Una actuació molt seriosa del Benjamí A, malgrat que van ser els visitants els que van obrir la llauna. Poc després, reacció immediata del bloc de Joel Olivet, que va anar decidit a buscar el partit i van donar la volta al resultat de forma fulgurant. A partir d’aquí, control del joc i lectura impecable del partit. A seguir millorant.


Aleví E 14-1 Montagut


Aleví D 5-5 Costa Brava

Es van escapar dos punts de casa amb massa desconnexions en moments puntuals del partit. Els nois d’Enric Faja van mostrar caràcter i capacitat de reacció quan el resultat era desfavorable, aixecant un 0-3 i també un 3-5. Al final fins i tot van poder guanyar amb una doble ocasió que no va entrar per centímetres, però es van haver de conformar amb un empat.


Banyoles 9-2 Aleví C

Un partit discret de l’Aleví C amb baixa intensitat i molts problemes defensius. Els de Joel Aguilera no van poder capgirar l’avantatge del Banyoles i van tornar amb les mans buides del Pla de l’Estany. És moment d’aprendre dels errors i mirar endavant.


Aleví B 6-3 GEiEG
Baix Ter 7-5 Aleví A


Infantil C 5-0 Porqueres

Molt bon partit de l’Infantil C, que va suposar el debut del jugador del primer equip Lluís Micaló a la banqueta del Morrot. Domini absolut del matx amb un equip que no es va relaxar tot i la diferència de nivell i va seguir executant a la perfecció els aspectes treballats durant la setmana.


Infantil A 6-1 L’Escala

Un partit ben controlat per l’Infantil A, que va saber respondre al gol visitant amb diverses ocasions per agafar una renda més àmplia abans del descans. Els de Pere Luengo, clarament de menys a més, van millorar futbolísticament en la segona meitat i van saber aprofitar les ocasions que van generar.


Cadet B 0-7 Gironès

L’enfrontament amb el Gironès Sàbat, un equip que lluitarà pel títol, no va deixar les sensacions desitjades al cos tècnic del Cadet B. L’equip contrari va ser superior a un conjunt de Martí Planas que va fer masses concessions defensives que van facilitar els gols dels visitants, deixant un resultat força contundent. Els tècnics creuen que l’equip té molt marge de millora i necessita la màxima entrega de tot el grup per ser més eficients en els moments clau. 


Cadet A 7-1 Ca la Aguidó

Un enfrontament molt disputat, sobretot en la primera meitat, amb domini olotí però també amb la sensació que es podia complicar en qualsevol moment. A la segona, el ritme del Ca la Aguidó va baixar i els de Ketxa van poder sentenciar.


EF Ripollès 4-4 Juvenil B

Un partit vibrant i amb alternatives. Els ripollesos es van avançar per 2-0 en una primera mitja hora en la qual a l’Olot li va fa mancar intensitat i encert en la presa de decisions. A partir d’aquí, el Juvenil B va començar a generar ocasions i va poder materialitzar-ne una per reduir distàncies abans del descans. A la represa, els de Carles Subirana i Albert Barnadas van sortir més concentrats, van millor en l’elaboració i van aconseguir tres gols per capgirar el marcador (2-4). Just després, però els locals van poder empatar amb dos gols pràcticament seguits. Minuts finals amb anades i vingudes però sense moure un empat a domicili que els tècnics consideren just davant d’un bon equip. 


Parets 1-2 Juvenil A

Victòria per la mínima però igual d’important dels de Joan Sánchez al camp del Parets. El Juvenil A va encarrilar el matx amb dos gols abans del descans i els locals només van poder retallar distàncies en temps de descompte. Els olotins, amb cinc victòries en sis partits, lideren la classificació del grup 2 de Preferent amb 16 punts, un per sobre del Girona FC.

Foto: JM Buxasas


Aro 1-0 CF Sant Jaume

Derrota del filial de la UEO al camp d’un rival directe a la part baixa de la classificació. Un gol al límit del descans va decantar la balança a favor dels de la Costa Brava, que van patir amb la insistència del Sant Jaume en la segona meitat. Els de Jordi Dot es queden amb 6 punts en les posicions de descens, a dos de la permanència.

Leave a Reply