El resum de la jornada a l’ESCOLA DE FUTBOL DE LA UEO (21 – 22 d’octubre)

LES CRÒNIQUES

És dimarts, sinònim de repassar el més destacat de la jornada al planter de l’Escola de Futbol de la U.E. Olot. Ple de victòries dels més petits: 5 de 5. Tot seguit hi donem un cop d’ull de la mà dels entrenadors:

Boscdetosca 1-3 PREBENJAMÍ B

Partit que es va solucionar gràcies a una pressió alta i una bona amplitud de camp per robar pilotes prop de la porteria rival. El Prebenjamí B va crear moltes ocasions tallant la sortida de pilota del Boscdetosca i va realitzar bones combinacions entrant  per les bandes. El resultat, així com la possessió, va ser del tot favorable als petits olotins.


Ter-Brugent 1-10 PREBENJAMÍ A

(crònica no disponible)


Boscdetosca 5-9 BENJAMÍ E

Un enfrontament que es va posar clarament a favor del Benjamí E, amb un 0-4 al final de la primera part. Uns canvis de posició i l’excés de confiança van propiciar que el Boscdetosca tornés a entrar de ple en el partit (5-5). En la quarta part, els olotins es van reactivar i van poder anotar els quatre gols restants per decidir el partit.


BENJAMÍ B 9-1 Bescanó

Partit dominat de principi a fi per al Benjamí B, que després del primer quart ja guanyava per 4-0. La dinàmica de tot el matx va ser l mateixa: atac constant dels d’Isaac Morchón, que només van patir un lapsus defensiu que els va costar el gol del Bescanó. A seguir treballant igual.


BENJAMÍ A 9-1 Banyoles

Una actuació molt seriosa del Benjamí A, malgrat que van ser els visitants els que van obrir la llauna. Poc després, reacció immediata del bloc de Joel Olivet, que va anar decidit a buscar el partit i van donar la volta al resultat de forma fulgurant. A partir d’aquí, control del joc i lectura impecable del partit. A seguir millorant.

Leave a Reply