El resum de la jornada al FUTBOL BASE (28 – 29 octubre)

LES CRÒNIQUES

Un dimarts més, fem quatre pinzellades de la jornada al futbol formatiu de la Fundació UE Olot. I aquest cop ens felicitem, no només pels primers llocs de Juvenil A i Cadet A, sinó perquè estem davant de la millor jornada a nivell estadístic amb un total de 14 victòries, 2 empats i 5 derrotes. Més detalls dels partits amb les informacions dels entrenadors:

Prebenjamí B 2-4 Ter Brugent

Primers dos períodes dominats per al Ter Brugent, que va marcar fins a quatre gols en aquest espai de temps. A continuació, resposta del Prebenjamí B amb dues dianes i disposant de moltes ocasions sense èxit per culminar la remuntada. El cos tècnic creu que el grup ha de millorar en la fase inicial dels partits.

Prebenjamí A 4-2 Santjoanenc

Mala introducció en el partit, sobretot en el primer període i bona part del segon. A partir d’aquí, reacció amb bon joc del Prebenjamí A, que li va servir per guanyar amb certes dificultats però amb sensacions positives un cop detectats els errors.

Benjamí D 10-1 Fundescam

Benjamí C 7-7 Montagut

El resultat no reflecteix el que es va veure sobre el terreny de joc, en el qual el Benjamí C va ser superior en molts aspectes però va patir en la pilota aturada. Va ser així on van rebre la majoria de gols i malgrat portar un bon avantatge durant tot el partit, al final el Montagut va aconseguir l’empat amb un gol de falta i un altre de córner.


Girona 9-0 Benjamí B

Ter Brugent 9-1 Benjamí Femení

El Benjamí Femení es va enfrontar contra un rival fort i contundent que no els va posar les coses gens fàcils. Tot i el resultat, ningú posa en dubte l’esforç de cadascuna de les jugadores per seguir millorant. Cal destacar el gol de la portera olotina, que en l’última part es va estrenar com a migcampista. 


Fundescam 3-8 Aleví E
L’Escala 3-4 Aleví D

Primera victòria de la temporada per als d’Enric Faja. Gran primer quart amb un 0-4 al marcador i oferint bon joc col·lectiu, intensitat i gols bonics. El ritme va baixar en la resta del partit, cosa que va aprofitar el conjunt local per marcar tres gols en l’última part. Aquest resultat ajustat va fer que l’Aleví D finalment patís per assegurar els tres punts. 


Aleví C 4-2 Celrà

Un bon plantejament dels joves futbolistes de Joel Aguilera, que van generar moltes oportunitats per engreixar el marcador però van topar amb les grans intervencions del porter visitant. Una victòria més al Morrot per seguir millorant i avançar en el camí que desitja el cos tècnic.

Sant Celoni 5-2 Aleví B
Aleví A 4-1 Les Preses

Pontenc 10-1 Aleví Femení

Quarta jornada de lliga per a les olotines, que arribaven motivades després de l’última victòria a casa. El partit començava molt igualat tàcticament, però amb el rival molt superior a nivell físic. Fent valer la seva alçada, el Pontenc va marcar els primers gols sense que l’Aleví pogués plantar-hi cara. Així van transcórrer les tres primeres part, mentre que les de Jessica Caballero van maquillar el resultat en l’última part gràcies a un penal molt clar. Tot i la derrota, les joves garrotxines segueixen amb l’autoestima ben alta i ganes de millorar diàriament per obtenir bons resultats. 


Anglès 1-6 Infantil C
Infantil B 3-0 Farners


Camprodon 1-4 Infantil A

Un duel dominat en tot moment per a l’Infantil A, que en els primers minuts li va costar llegir l’entramat defensiu del Camprodon. Un cop trencada la teranyina, els gols no es van fer esperar col·locant un 0-3 a la mitja part. Als de Pere Luengo els va costar més fer-se amb el control en la segona part, malgrat que quan arribaven ho feien amb perill. L’única taca, l’errada final que els priva de deixar la porteria a zero.

Sant Gregori 0-3 Cadet B

Primera victòria del Cadet B, i més amb un resultat convincent. A l’equip de Martí Planas li va faltar domini en la primera part, aspecte que va trobar a la represa amb més combinacions i passades de gol. De fet, els gols van arribar de la mateixa manera, amb bones assistències cap als davanters olotins que no van perdonar davant de porteria. Un triomf important, sobretot per la moral i confiança dels futbolistes.


Sàbat 1-2 Cadet A

Un partit molt complicat i amb molta intensitat, d’aquells de màxima lluita en les segones jugades. Als jugadors de Ketxa els va costar molt adaptar-se a les dimensions del camp i al fort ritme dels gironins. Mitjançant dues bones jugades individuals, el Cadet A va obrir la llauna per gestionar amb tranquil·litat els últims minuts. Una mostra més que tots els partits són de gran dificultat i que cal treballar molt per poder sortir amb els tres punts.


Cadet Femení 1-0 Pontenc

Les noies del Cadet-Juvenil no van mostrar la seva millor versió. Durant la primera part, el control va ser del Pontenc amb molts errors en les basculacions defensives que van permetre al rival trobar espais per fer mal.Tot i això, les locals van aguantar la porteria a zero en tota la primera meitat. A la segona, es va veure un millor posicionament de la UEO, concedint menys arribades a les gironines. I en una jugada d’atac, amb bona definició de la davanter olotina, es va aconseguir anotar el gol de la victòria.


Juvenil B 4-2 Banyoles

Un partit molt complert dels de Carles Subirana. I això que el Banyoles es avançar en els primers minuts amb un gol a servei de cantonada. No obstant, el Juvenil B estava elaborant un bon joc col·lectiu i anava fabricant les ocasions. El gol de l’empat olotí arribaria a partir d’una falta lateral i amb una rematada impecable. A la mitja hora de joc, els banyolins es van tornar avançar gràcies a la transformació d’un penal evitable. Malgrat tot, els de casa van obtenir la igualada en una gran jugada col·lectiva per arribar al descans amb 2-2. A la represa, la UEO va mantenir la bona imatge i va marcar dos gols més a través del joc associatiu. A partir d’aquí, l’equip es va defensar bé per controlar la situació davant d’un bon equip de la categoria.


Mataró 1-2 Juvenil A

Un partit estrany i travat en el qual l’Olot es va posar per davant en el minut 4. Poca continuïtat en el joc, moltes interrupcions i un ritme lent de pilota. Amb tot, les millors arribades van ser per als de Joan Sánchez, que no va saber sentenciar abans del descans. Del Mataró, només senyals de vida en algun tir des de la distància. Les diferències es van ampliar a l’inici de la represa, i no va ser fins a la recta final quan els maresmencs van clavar el 1-2 per revolucionar el partit. Actuació seriosa dels olotins, que tot i els errors en les dues àrees s’aferra al lideratge del grup 2 de Preferent.


Sènior Femení 0-4 Girona

La UEO Femení es va estrenar a l’Estadi Municipal en lliga contra tot un Girona i davant d’uns 300 espectadors. La primera part va ser de clar domini visitant i va acabar amb un 0-2 favorable a les visitants. El resultat era just, ja que alguns errors defensius de les de Moi Dubé van provocar que el partit es posés molt difícil. A la segona part, la imatge del Sènior va millorar, arreglant la parcel·la defensiva i treballant amb més criteri els contraatacs, cosa que va portar diverses oportunitats per entrar de ple dins del partit. La falta d’encert, però, les va condemnar i a les acaballes el Girona va marcar dos gols més per sentenciar el partit.

CF Sant Jaume 2-2 Roses

Repartiment de punts en un duel en el qual el filial de l’Olot va merèixer més. Pol Reixach va igualar el gol inicial dels rosincs en una primera part de moltes oportunitats locals. A la represa, Sanding va avançar els de Jordi Dot, però l’alegria va durar poc ja que un minut després va empatar el Roses. El Sant Jaume ara és 14è amb 7 punts del grup 1 de Segona Catalana, just a la frontera de la zona de descens.

Leave a Reply