El resum de la jornada al FUTBOL BASE (25 – 26 novembre)

LES CRÒNIQUES

L’últim cap del setmana del mes de novembre ens va deixar sensacions i números molt positius en els conjunts de la Fundació UE Olot, que van obtenir un total de 15 victòries, 1 empat i 6 derrotes. Tot seguit analitzem amb pèls i senyals cadascun del partits:

Fundescam 1-7 Prebenjamí B

Un partit dominat des del principi amb bon joc combinatiu i una pressió destacable per robar pilotes en camp contrari. Una superioritat que es va veure reflectida en el resultat final.


La Vall 2-6 Prebenjamí A


Camprodon 0-8 Benjamí E


Benjamí D 7-2 St Pere Màrtir


Benjamí C 3-5 Garrotxa

Un enfrontament molt intens de principi a final, en el qual el Benjamí C va tornar a patir en les dues últimes parts. El bloc de Ferrés i Suñer, que es van endur sensacions positives, va lluitar molt però novament la sort no els va acompanyar.

 


Banyoles 2-4 Benjamí B

Un duel en el qual va costar posar en pràctica les idees del cos tècnic tenint en compte la posició del rival, que va sorprendre agradablement. El Benjamí B va sortir molt endollat i ràpidament es va posar per davant. Els banyolins van empatar a l’inici de la segona part, signe amb el qual es va arribar al descans. A la represa, els de Morchón i Pagès van canviar el xip i van poder sentenciar el partit amb el 2-4 definitiu.


Aleví E 4-5 Torelló


Figueres 2-5 Aleví D

Dues primeres parts molt igualades en les quals es va arribar amb un 1-1 al descans. A la represa, els figuerencs es van avançar en el marcador, però una ràpida resposta de l’Aleví D va situar el 2-3 al final del tercer quart. Els de Faja i Quintana van patir en alguns moments fins que es va poder tancar la victòria amb dos gols més per deixar el 5-2 definitiu.


Aleví C 5-2 Boscdetosca

Un derbi sempre és difícil de guanyar i en aquest cas, l’Aleví C va poder fer-ho en l’últim quart, remuntant un 1-2 quan més es resistia. Els d’Aguilero i Moreno van fabricar nombroses ocasions, amb pals inclosos, i juntament amb la lluita i l’esforç van poder culminar la reacció en el darrer període. El cos tècnic es mostra molt content per una victòria que els fa créixer i els deixa en la tercera posició de la classificació.


Llagostera 15-2 Aleví B


Aleví A 5-2 Gironès

Un partit intens i travat que va acabar amb final feliç per als olotins. No va ser fins els darrers minuts quan els d’Obrador i Somovilla van resoldre el matx, marcant tres gols en els últims tres minuts. Una victòria davant d’un rival directe que permet a l’Aleví A escalar posicions a la classificació i guanyar confiança de cara als pròxims partits.


Infantil B 5-0 Cassà

Primer quart d’hora de domini visitant, amb diversos xuts perillosos des de la distància. Qui va trencar el gel, però, va ser l’Infantil B amb el 1-0 en la seva única arribada. A partir d’aquí, forces igualades amb repartiment de les opcions ofensives. A la segona part, domini dels de Boix i Reixach, que van disposar de moltes oportunitats i van transformar-les en quatre gols més, concedint a més ben poques arribades del conjunt cassanenc.


Infantil A 7-1 Fornells

Molt bona part primera meitat de l’Infantil A, tant en joc com en actitud i treball. Els de Pere Luengo van afluixar el ritme a la represa però curiosament van veure porteria amb més facilitat per emportar-se una victòria més plàcida.

Figueres 3-0 Cadet B

El conjunt empordanès es va endur el triomf amb un resultat prou clar. Tot i això, el partit va estar marcat per la igualtat amb un Cadet B que no va estar encertat de cara a porteria en els mometns clau. En canvi, el Figueres es va avançar amb un gol a servei de cantonada abaans del descans. Just començar la segona, els de casa van fer el 2-0, posant les coses encara més difícils per als de Planas i Muro, que van veure com els figuerens anotaven el 3-0 en un altre córner i amb la col·laboració del ventTordera 0-7 Cadet A

Un partit còmode a priori tot i que va costar obrir la llauna per jugar amb més tranquil·litat. Bona actuació a nivell de joc però amb baixa intensitat i ritme en moltes accions. L’equip de Ketxa i Barris venia d’una derrota i havia d’aconseguir els tres punts fos com fos.

 


Juvenil B 3-0 Les Preses

Un partit difícil, sobretot en la primera meitat en el qual Les Preses va fer un treball defensiu i va estar ben col·locat sobre el camp. El control de la pilota era per al Juvenil B, que no va poder crear gaires ocasions arran d’aquesta teranyina defensiva dels visitants, que sortien ràpid al contraatac. A la segona part tot va canviar i amb un rival més cansat, els de Subirana i Barnadas van trobar més espais per les bandes. Fruit i d’això va arribar la jugada del primer gol, transformant un llançament de penal. A partir d’aquí tot va ser més fàcil i els olotins van poder marcar dues dianes més. En línies generals, un partit seriós davant d’un contrincant que donarà molta guerra en aquesta lliga.


Vilassar 0-3 Juvenil A

Una primera part molt lluitada, en la qual els dos equips van fer un gran esforç tot i les poques arribades a porteria. Les més clares van ser per als olotins, que van inaugurar el marcador després d’una bona internada per banda esquerra. L’alta intensitat es va mantenir a la represa, quan els de Joan Sánchez van gaudir de més possessió de pilota i es van mostrar letals al davant per situar el 0-3. Un resultat merescut que manté líder de Preferent al nostre Juvenil A.

 


CF Sant Jaume 6-1 Palafrugell

Segona victòria de la temporada per un Sant Jaume que surt de l’última posició del grup 1 de Segona Catalana. El filial de la UEO va escombrar el Palafrugell amb un hat-trick d’Èric Latorre, dos gols de Rovirola i un altre de Suca. Els de Jordi Dot sumen 10 punts i es troben a quatre de la permanència.

Leave a Reply