Tenim Marc Mas per estona!

El golejador Marc Mas i la Unió Esportiva Olot han arribat a un acord per allargar un any més el vincle que els uneix. D’aquesta manera, el davanter de Sils es compromet per una tercera temporada al club olotí, on es sent a implicat i amb confiança per mantenir el nivell ofensiu després d’un curs espectacular a Tercera Divisió i d’una bona arrencada a Segona B. 

Marc Mas Costa va arribar a la UEO fa dos estius procedent del CF Peralada i amb una llarga trajectòria en el món del futbol. Ràpidament, el punta selvatà de 27 anys es va posar l’afició a la butxaca amb el seu olfacte innat que el van conduir al pitxitxi de Tercera amb 31 gols (comptant el play-off). Seva va ser la rematada decisiva en el partit de tornada de la ronda de campions contra l’Sporting B que ens va donar l’ascens de categoria. En aquest curs, Mas ja acumula 5 gols en la divisió de bronze, on la dificultat per marcar sempre és més elevada. És per aquests motius que el club ha decidit ampliar el contracte del futbolista silenc, al qual considerem un pilar fonamental de l’equip, un jugador compromès i de la terra que ha trobat la continuïtat desitjada a Segona B i que encara ens pot donar moltes tardes de glòria amb les seves dianes. Gràcies per la confiança, Marc. Tenim Mas Style per estona!

Marc Mas: “Estic molt content per la renovació, estic molt a gust a Olot i amb confiança. Vull seguir un any més i els que facin falta. És el meu segon any i es pot dir que he trobat el meu lloc aquí. Tinc la sort que estic bé i a prop de casa, és important el factor familiar i tenir tants amics al vestidors. El bon grup que hi ha hi fa molt i és un dels altres motius per continuar. Tinc i tenim màxima confiança per aconseguir l’objectiu de mantenir-nos, som positius i estem convençuts que ho tirarem endavant”. 

Fotos: Isaac Morchón-UE Olot

Leave a Reply