El resum de la jornada al FUTBOL FEMENÍ (2-3 de desembre)

LES CRÒNIQUES

Posem en ordre el primer cap de setmana del mes de desembre en els equips del FUTBOL FEMENÍ de la UE Olot. A continuació entrem més en profunditat per saber què va passar en cadascun dels partits:

Vall d’en Bas 13-0 Benjamí Femení

Un duel molt igualat que a la mitja part dominaven les locals per la mínima. Després del gol, les olotines van seguir treballant però els ànims van baixar i van provocar errades no forçades que va aprofitar el conjunt de la Vall. La reacció va arribar massa tard i les de casa van demostrar la seva superioritat.


Aleví Femení 0-5 Cal Aguidó

Molt bona primera part amb domini constant i arribades perilloses. Bona intensitat i idees clares per marxar amb un plàcid 4-0 al descans. A la segona, els de Ketxa i Barris no van estar tan bé i se’ls va descontrolar una mica l’enfrontament, però cal estar contents i a seguir en aquesta direcció.


OAR Vic 4-0 Cadet Femení

Un partit molt fred, tant de temperatura com de joc. Tot i no tenir el control del partit, les vigatanes van avançar-se de forma matinera en un error en defensa de les olotines. Abans de la primera meitat, les locals van sentenciar l’enfrontament amb dos gols més. La segona meitat va ser més ordenada i treballada per part de les noies d’Alba Prat, que van generar ocasions de gol sense poder definir-les. Tot i la lluita incansable, les garrotxines no van poder escurçar distàncies i van rebre el quart i definitiu gol. A seguir treballant per tornar a lluitar pel triomf després de l’aturada.


Sènior Femení 3-0 Camprodon

El fred d’aquest dissabte va ser el principal rival dels dos equips i va complicar la pràctica d’un bon futbol. El partit va començar amb el Camprodon situat en posicions molt defensives, fet que dificultava els atacs de les olotines. Tot i això, les ocasions anaven caient i en el primer quart d’hora va entrar el primer gol. La primera part va ser un setge constant de les de Moi Dubé, que no van concedir cap tipus de perill a les visitants. A la segona part, un gol matiner va desmuntar el conjunt rival, que va aguantar fins que va rebre el tercer i definitiu. Un resultat just per la feina feta del Sènior Femení davant d’un Camprodon que de ben segur aconseguirà bons resultats.

Gols: 1-0 Laura Olmedo (min. 15); 2-0 Janina Maya (min. 48); 3-0 Julia Santos (min. 73)

Leave a Reply